When SALE IS ON

Sale is begonnen. Met kortingen tot -30%. Waar? Bij Toddlers and Tees. Dus gooi een I Dig Denim, Kukukid, Six Hugs & Rock ’n Roll, Beau Loves en Moi in je winkelmandje  . Tip: je shopt er ook voor jezelf(!) een jeans van I Dig Denim of het toffe Ghost vest van Beau Loves

De vrolijke prints van Mini Rodini, de regenjasjes van Gosoaky, Little Happy Man of Soft Gallery. De sale is gestart bij Bon Bon Bleu. Een webshop vol kleur. Voor een instant happy gevoel. (tip: je vind er ook leuke kado’s voor onder de kerstboom)

(Sale) Shoppen met een vriendin in Amsterdam en dan vooral met kinderkleding thuiskomen. Komt het je bekend voor? Het klink in elk geval als een goed weekend. Binnenlopen bij Broer & Zus aan de Van Woustraat in De Pijp is dan een aanrader. Liever online? Dat kan natuurlijk ook.

1-2 items: 20% off.  3 of meer items: 30% off. Als bij Springstof de sale losbarst springen wij altijd een gat in de lucht. Merken: Tiny Cottons, Bobo Choses, Finger in the Nose, Mini Rodini enz. enz.

Heb je nog heel even geduld. Tel je met ons af. de Winter Sale van Orange Mayonnaise start op zaterdag 10 dec. om middernacht CET. Zorg dat je klaarzit. Je vind er nl alle topmerken van Caroline Bosmans, Ine De Haes, The Animals Observatory en nog zo zo zoveel meer!

 

Have fun!

 

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

Carlijnq

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

The Milk Minimalist

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

VORIG ARTIKEL

INE DE HAES

VOLGEND ARTIKEL

IGLO + INDI

Meer artikelen

Interior

BLENDERSHOOT TED & TONE

Leuke items van dit merk in de kinderkamer

Fashion

FASHIONSHOOT LION OF LEISURE

DEEL 2

Fashion

Tiny Cottons SS18

all inclusive

Fashion

FASHIONSHOOT TAO & FRiends

Time to sleep

Fashion

hugo loves tiki ss17

wat een coole zomerse collectie

Interior

MUSTHAVE: HOUTEN SPEELGOED

uit Denemarken