WEBSHOPSPOTLIGHT URBANMINISHOP

Een nieuwe parel in modeland

Bij Blender houden we van de Urban style en gaan dan ook enigzins stuiteren als we deze shop ontdekken. ‘It’s all in the name”, moeten ze gedacht hebben bij het zoeken naar een naam: Het werd Urban Mini Shop. Een online store voor de ”Mini” die graag ”Urban” door het leven gaat. Of diens moeder, die houdt van een moderne stijl met een urban rauw randje.

Merken die je niet standaard op het schoolplein tegenkomt. Sterker nog, merken die in de Benelux nog niet op veel plekken te shoppen zijn. Gardner and the Gang, met de opvallende kleurstellingen & prints voor een instant happy gevoel. Kukukid voor cookies & lemonade lovers.

De Zwaan sweater van het Amerikaanse Hugo Loves Tiki. Ook uit de US ( en gemaakt in de US) het organic Quinn and Fox met dat urban rauwe randje, waar wij gek van zijn.

Tof om te zien dat het uber nieuwe merkje Wild Boys & Girls, van blogger Anne Kruiser- blog stylejuicer – hier ook al te vinden is. Leuke shirts met een indian vibe.

En zo kunnen we nog even doorgaan: Iglo + Indi, Popupshop, Herschell, Kid + Kind, Omamimini, Banditkids, Pom Berlin, Little Man Happy en binnenkort komen er ook de mutsen – met sterke teksten, en vaak met pom – van Prjona Plym bij.

En naast al die fashion vind je er nog DE kousen van Mini Dressing en nightwear van G. Nancy.

Een nieuwe parel in modeland. Veel plezier met shoppen bij UrbanMiniShop!

3dy9nrGKmY7_pKH4mJFmGsb4ICPRHAaCQiFsjfjiKpA c5EeNSHTiyWPyk1qJP1rm7xDBmI71VGSYk67mN5N00E eKUZ3bP3v9kv-keksRl44AyhSj02GZUVjEJ8nHflwV4 gtI_50jZxZUzwZT7fUOOw4udG_22ooybXXHqCaQFwLk LWp9XHKI4vuxwjoqP3VbCcwZGZiaN38XDv6RbCKnrDo Me2RrqeZpYwfx4H_a_8FTtRsiQZI1ErTp0p3V-FhoaQ nmS7VKkCTG3FdQPKdbofh58D4uc2kUgqEaOniKBrXbg RQgKT0v__FfuwDb6tv5nUPF_mRlILzyMPXVTXcxtNPg T_FsvVIv75joeBfAwgentEw6i-Gp1NxPcGTj2RpxKK8 -_ReJtCwdapavmynFfxvPHmLraR_aMnJW1TqzzQUxyo0oTzd2HHll2DNrNq6LXIHAoDMEtFkIYTmZhi0IdR35A 593vTJp6Md7GNp1Gl1Rji3_Vvp870fHJ1N82WuzCN4E UX2llDD4EuhaLJGkbQplvEIdQ9XahIqV8rVR-yWX6q8

 

// UrbanminiShop //

 

Advertenties

shop

Bling Sunday’s Best

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Orange Mayonnaise

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Kinderwonderland

shop

Goodmorning Sunshine

shop

MEET MISTER FRED

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

Carlijnq

shop

The Milk Minimalist

VORIG ARTIKEL

BOBO CHOSES 3e DROP

VOLGEND ARTIKEL

GUGGUU

Meer artikelen

Fashion

FASHIONSHOOT NUNUNU

By Blossomkind

Fashion

fashionshoot jezykbaby

Fashion

NUNUNU BACK TO SCHOOL

PRE-AW17 gelanceerd

Fashion

SALE ADVENT

deel 2

Fashion

Cavalier

Een nieuw kids modemerk uit Singapore

Fashion

Nixnut lanceert een tussencollectie

met subtiel streepje