WEBSHOP SPOTLIGHT ROCKIN’ BILLY

Een spiksplinter nieuwe shop

Een nieuwe shop. Wat zeg ik..Een spiksplinternieuwe shop die eind vorige week haar virtuele deuren opende. Voor jou! Voor ons!

Nadat ze moeder werd, gecombineerd met een liefde voor Fashion was daar de inspiratie voor Rockin’ Billy. En Sandra, want zo heet de eigenaar, heeft het meteen zeer professioneel aangepakt. Zo vinden wij. En dat zie je niet alleen terug in het merkenpakket, maar ook in het design van de website. Want mooie fashion items verdienen een mooie presentatie.

En kennen wij inmiddels al vele (web)shops, het merkenpakket zoals door Sandra samengesteld hebben we nog niet gezien. En wij van Blender worden er blij van. Heel blij! Zullen we een rijtje maken?

Ten eerste vind je er het altijd kleurrijke Gardner and the Gang, dit merk met de gekke prints en pastel kleuren tovert altijd een lach op ons gezicht. En de zomercollectie 2016 die vorige week lanceerde is erg goed. Zoveel tofs heb ik al gezien.

Nog zo’n opvaller is Filemon Kid. Ook hier heerlijke prints & frisse kleuren en toch weer zo anders dan het merkje hierboven beschreven. En lucky you, ook van dit merk staat de zomercollectie al online.

Tel daarbij op: Het altijd mooie Mini Rodini (drop 1 online), de pastels en verfijnde fashion van Soft Gallery, waarvan de eerste drop ook al uitgeleverd is en dat je beslist moet gaan zien.

We mogen nog geen beelden vrijgeven van Nununu, maar dit rocking label komt er snel aan. We hoeven niet te zeggen dat SS16 weer cool & urban wordt. Het zelfde geldt voor Loud Apparel, maar daar laten we je wel al een sneak peek van zien.

Wil je niet wachten dan vind je er ook alvast de fijne basics van Just Bo. En naast al die fashion shop je meteen ook een van de vele posters van Just Bo, waarvan de icecream print nog steeds onze favoriet is.

Have fun shopping, en we zijn benieuwd wat jij vind van deze nieuwkomer.

HAVE FUN AT ROCKIN’ BILLY

Soft-Gallery-Silke-Sweat1Soft-Gallery-Bass-T-Shirt-Soft-Play2Filemon-Kid-Tank-Tapirs3Just-Bo-Poster-Feel-Good-Skater1Mini-Rodini-Stripe-Tank-Dress2Mini-Rodini-Mouse-AOP-Backpack-Blackgardner3 gardner6LA SS16 08 LA SS16 11

 

ROCKIN’ BILLY

 

 

Advertenties

shop

Carlijnq

shop

The Milk Minimalist

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

shop

Little Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

Orange Mayonnaise

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Bling Sunday’s Best

VORIG ARTIKEL

Little 10 Days

VOLGEND ARTIKEL

BEAU LOVES

Meer artikelen

Lifestyle

MOments of MOtherhood

Doe mee!

Fashion

GIVE AWAY: Win een MINIRODINI RUGZAK

i.s.m. Sama Sama Shop

Fashion

FAshionSHOOT LIGHTS IN THE MACHINE

De unisex poncho voor het nieuwe seizoen

Fashion

YAY, SALE is on

What, Where & How

Fashion

Bang Bang Copenhagen SS16

life is a Circus

Fashion, Interior

BOBO CHOSES 3e DROP

Eindelijk zijn de winterjassen er !