WEBSHOP SPOTLIGHT: LITTLE FINE FEATHER

PRINTS, KLEUR EN FAIRTRADE FASHION

Vandaag een shop in de Spotlight die je misschien nog niet kent. Hoog tijd dus om deze leuke shop wat nader te bespreken. Wat  ons direct opvalt is de hoeveelheid aan frisse kleuren en leuke prints. En laten wij bij Blender nou gek zijn op deze combinatie: Color & Prints.

Laten we meteen met een nieuwtje beginnen. Aankomende herfst/winter 2017/2018 komt er een heel leuk merk bij, in het merkenpakket van Little Fine Feather. Een merk, uit Polen dat sterk is in de combi color, print en fairtrade. We hebben het over Raspberry Republic.  Ik heb het lookbook van AW17 Raspberry Republic al ingezien en dat belooft veel goeds. De prints zijn echt te gek. Voor de kleintjes komen er waarzinnige leuke onesies – waar ik mijn oog al op heb laten vallen – maar de hele collectie is tof. En de prints AW17 zijn echt te leuk. Daarnaast is dit merk gunstig geprijsd, heb ik me laten vertellen. Houdt dit dus even in de gaten, bij Little Fine Feather.

Maar eerst gaan we het natuurlijk over de huidige zomercollectie 2017 hebben,  want wist je dat bij Little Fine Feather de Sale al is losgebarsten?

Little Fine Feather is een webshop voor de kinderkleding van je baby, zoon en/of dochter, opgezet door Valerie, moeder van 2 zoontjes. Een webshop met een eerlijk verhaal: “We care and look good doing so.”In deze online fashion store vind je kinderkleding om in te ravotten, super stylisch & fairtrade. Deze moeder van 2 zoekt de leukste merken bij elkaar. Baby & Kids Fashion die je nog niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Uberhip & uniek, dus. En altijd Eco of Fairtrade. Ga je mee de wereld rond?

Iglo + Indi uit IJsland is een merk dat nog uniek is in de Benelux. De huidige zomercollectie is nog vrolijk, maar aankomende winter wordt een rock-achtige collectie die ons terugbrengt naar de jaren ’90.

Ook Knast by Kruter is een fijne collectie met leuke prints, goede snits en een Scandinavische look. En bij Smafolk uit Denenmarken zien we zomerse prints van citroenen, ananassen, bananen en ijsjes,

Ben je nieuwsgierig geworden, of heb je gewoon zin om te Sale-shoppen, neem dan een kijkje bij Little Fine Feather. Have fun!

13344546_1356071614419240_2340013166072590069_n 17191217_10155014025742158_1595233441201027798_n ii-SS17-LOOK-21 SS17 KNAST BY KRUTTER SS17-KNASTbyKRUTTER-Body-ls-with-skirt-origami-cat- SS17-KNASTbyKRUTTER-cactus-body-ls-and-striped-demin-sunhat-and-nor-baby-pants SS17-KNAST-BY-KRUTTER-ELVA-DRESS-GOLD-SWEAT-AND-BLACK-NORA-COLLAR- SS17KNASTSLIDE

Have fun shopping at Little Fine Feather

 

Advertenties

shop

MEET MISTER FRED

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Kinderwonderland

shop

Little Label

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Orange Mayonnaise

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

The Milk Minimalist

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

GIVE AWAY: WIN EEN OUTFIT UIT DE SS17 LITTLE MAN HAPPY COLLECTIE

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot Kids On The Moon

Meer artikelen

Fashion

CUSTOMIZE JE X-MAS PLAYSUIT

BY GRAY LABEL

Fashion

fashionshoot gardner and the gang

by blossomkind

Interior

BLENDER MUSTHAVE

Mountains Blanket

Fashion

CAroline Bosmans SS17

spray the love

Fashion, Interior

Salt City Emporium

The Animals Have Arrived

Fashion

FILEMONKID FASHIONSHOOT

Zweden, het land van Ikea, Abba...en Filemonkid