WEBSHOP SPOTLIGHT KINDERWONDERLAND

Duurzaam, BIO, ECO & FAIRTRADE

Toen ik deze shop voor het eerst bezocht,dacht ik vooral:”Wat een leuke items!”. Het was pas veel later dat ik besefte dat alles in de shop Duurzaam, Bio, Eco en/of Fairtrade is.

Dat mooi en duurzaam tegenwoordig goed samengaat weten we wel. Toch blijft het vaak moeilijk dit op een gemakkelijke manier te vinden. Kinderwonderland doet het voorwerk voor ons. En kunnen we daadwerkelijk met een gerust hart shoppen.

Laat ik deze blog dan ook beginnen met mijn favoriete item uit de shop: De rubberen fopspenen. Een natuurprodukt dat bovendien instagramproof is. Jammer, dat ik deze niet heb gehad toen Daan klein was. Zoveel beter dan de plastic variant.

Nog een product dat bij mij warme herinneringen oproept is Sophie de Giraf. Deze klassieker van Franse bodem hadden we ook in huis. Als baby heeft Daan er jaren mee geslapen. Het was zijn variant van de knuffel in bed. De kleine vingertjes om de lange hals geklemd. Zonder Sophie ging hij niet slapen. En zo noemden we hem/haar ook. “Waar is Sophie?” en “Heb jij Sophie gezien? of “Help, Sophie is zoek!” Het waren bij ons normale zinnen, terwijl vrienden dan wel eens konden kijken van”waar hebben ze het over….”

Duurzaam, Bio, Eco & Fairtrade. Het “Fair” gehalte maakt het alleen maar nog leuker. Een super selectie (baby) care, waarvan ik me heb laten vertellen dat Petit & Jolie ook gebruikt wordt in huize “Doutzen Kroes”.

En houdt je van monochrome, fijn zijn de hydrofieldoeken van Carlijnq! De serie met cloudprint van Farg & Form, waaronder dekentjes, mutsjes, slaapzakken en nog meer. De droomvangers van Bisou de Lou zijn een echte eyecatcher boven de wieg. Over wiegjes gesproken, een van mijn favorieten vind je hier ook: Sebra.

Sinds deze week vind je er ook Lijnloves uit Rotterdam. Lijnloves, opgericht in 2014 maakt knuffels, mutsjes, slabbertjes en kaartjes. Handgemaakt, gezeefdrukt, op biokatoen met eco-vriendelijke inkt. We zijn verliefd op het kuikentje met veer.

Nog een aantal Blender Favorieten: Fabolous Goose, Fabelab en dit zwart/wit dekentje met big “dots”! En heb je liever een streepjesdessin, dat kan natuurlijk ook.

Kortom alles voor, spelen, eten & drinken, verzorging, baby, slapen, onderweg en school.

Have fun shopping at Kinderwonderland

Lijnloves-Knuffels-Vogel-Indiaan-700x700Sebra-Kili-Bed-Groen-700x700 (1)toughcookie-schoentjes-hello-yellow-700x700kinder1 kinder2 kinder3 kinder6kinder5Untitled-1

>> KINDERWONDERLAND

 

Advertenties

shop

Kinderwonderland

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

MEET MISTER FRED

shop

ADORABLE KIDZZ

VORIG ARTIKEL

THE B. BEAR GANG, Monochrome prints

VOLGEND ARTIKEL

QUINN + FOX

Meer artikelen

Interior

MINI RODINI HOME COLLECTIE

lanceert binnenkort

Interior, Lifestyle

Blender Gift Guide

Elke dag nieuwe GIFTS, LAST UPDATE

Fashion

fashionshoot raspberry republic ss18

the orient express

Interior

mini rodini home

coming today

Fashion

House of Jamie viert feest

The Party Collection

Lifestyle

MUsthave: CINK

kids dinnerware