WEBSHOP SPOTLIGHT BAMBINI AMORE

Online shop met baby- en kinderkleding, babybooties en accessoires.

Een webshop met een Italiaanse naam. Dan verwacht je misschien Italiaanse merken of een Italiaanse eigenaar. Niets van dat alles is waar.  Opgericht in 2014, deze online shop met baby- en kinderkleding,  babybooties en accessoires. Met merkjes van over de hele wereld. (behalve uit Italië ;-)). Luxe, comfortabele basics, stoere printjes en tijdloze accessoires.

Stel een fashionable outfitje samen met merken als Lucky no. 7 en de monochrome collectie. Het leuke Huxbaby, “be nutty, be nice, be Noeser”. Het altijd weer prachtige 1 + in the family. Mouse in the House dat je vast kent van de hoody met muizenoren. Nog een Pools merk is Tuss, voor nog meer monochrome love. En de babybooties van Donsje geven de look een ultra hippe uitstraling.

Hadden we vorige week nog een fashionshoot met de muizen(oren) van Mouse in a House. Waar niet alleen wij veel leuke reacties op kregen. Ook Bambini Amore kreeg er reacties op. Waarom? Omdat deze nieuwkomer een van de weinige NL/BE shops is die dit merk, net als ons, vroeg heeft gespot. En opgenomen heeft in het assortiment. Niets leuker, dan om met een muizenprint, of muizenoren op het schoolplein te verschijnen.

Nog een merk waar wij voor vallen is de unisex collectie van Huxbaby. Het liefst zag ik dan ook de gehele collectie terug in de shop. Fijn een merk dat niet alleen fashionable is, maar ook met GOTS stoffen werkt.

Nederlands trots vind je er middels Lucky no.7,  Noeser en de booties van Donsje. Deze merken behoeven geen introductie meer. Gevestigde namen van Hollandse bodem!

Wat misschien wel nog enige introductie behoeft is 1 + in the Family, wat je uitspreekt als “One more in the Family” Dit Spaanse merk staat bekend om zijn mooie stoffen (en dan bedoelen we echt mooie stoffen!), een verfijnde snit en prachtige kleuren. En al zie je het wellicht al op foto, maar zodra je dit in je handen voelt, begrijp je pas echt wat we bedoelen.

En tussen al die fijne merken ontdekten we nog een merk dat wij nog niet kenden. Tuss. Een pools merk voor monochrome lovers.

Klik hier om te shoppen bij Bambini Amore. Have fun!

11056446_672995719467382_5065401722322392131_nNEW_02_1024x1024NEW11_1024x102412049476_687022804731340_8971163755972636542_ndonsje-pina-lace-up-booties-lining-teddy-brownnoeser-mutsje-antraciettough-cookie-store-moccasins-van-leer-off-white (1) lucky-no7-rebell-baseball-jacket (1) lucky-no7-kriss-kross-onepiece large_IMG_8939 large_IMG_8374-1 tuss-hoodie-mask-black-limited

 

Klik hier om te shoppen bij Bambini Amore. Have fun!

 

Advertenties

shop

The Milk Minimalist

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

shop

Kinderwonderland

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Orange Mayonnaise

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Gray Label

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

ADORABLE KIDZZ

VORIG ARTIKEL

Fashion Shoot Mini Rodini

VOLGEND ARTIKEL

Fashion Shoot Gray Label

Meer artikelen

Fashion

Kids On the Moon AW15 Total Eclipse

wat gebeurt er als de maan voor de zon beweegt

Fashion

fashionshoot Gugguu

Comfort & Cool

Fashion

NUNUNU Zomer 2016

Een rocking coole collectie

Fashion

MIni Rodini Pre Fall Collectie

Nu al?

Fashion

Fashionshoot met Gugguu

Wij houden van Paars

Fashion

FASHIONSHOOT NUNUNU

By Blossomkind