Tinycottons x PUMA

MUSTHAVE

Toen vorig jaar de eerste foto’s verschenen van deze sneakers, had ik een WOW momentje. Een samenwerking tussen een sportlabel en een Spaans kinderkledingmerk, met een waanzinnig resultaat. When Puma meets Tiny Cottons! De sneakers in zachte pasteltinten incl. een print uit de zomercollectie Tribute bleken een hit. Er onstond een run en binnen no-time was je maat dan ook uitverkocht.

Dit seizoen worden er een 6 tal nieuwe sneakers uitgebracht binnen de collectie Antiplano.

Want zoals je al weet, Herfst/Winter 2017 is geïnspireerd op de beroemde hoogvlaktes met zijn diversiteit in landschappen, dieren en bovenal de inheemse folklore en mythologie. Ze verzamelden vele bezienswaardigheden over de ‘Altiplano” cultuur en raakten ook nog eens gefascineerd door het kleurrijke handwerk en de lokale tradities. Al deze elementen zijn aanwezig in de AW17 collectie in de vorm van prints, details, materialen  en snits. En dus ook in de sneakers.

10 augustus 2017 lanceren 2 van de 6 modellen, De zogenaamde “Pom Poms”. Je hebt ze vast al op sociale media voorbij zien komen. De lage modellen met grote zwarte dots. Hij komt er in 2 kleurvarianten: Birch (licht beige) en Illusion Bleu (licht blauw)

Later dit jaar worden er nog 2 nieuwe modellen geïntroduceerd en Tiny Cottons belooft ons echte pompoms en – op de Lama geïnspireerd – een harige suède variant.

We hebben het even voor je uitgezocht en de sneakers Tiny Cottons x Puma kun je in NL  hier  en hier shoppen.  De maten lopen van 21 t/m 35.  Maar ik wil ze ook, hoor ik je denken. Nog een nieuwtje…volgend jaar komen er ook volwassen maten. Whoopwoop!

tinycottons-x-puma-pom-moms-sneakers (1) tinycottons-x-puma-pom-moms-sneakers (2) tinycottons-x-puma-pom-moms-sneakers tinycottons-x-puma-pom-poms-sneakerstinycottons-x-puma-pom-poms-sneakers (1)

Advertenties

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

SAMA SAMA SHOP

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

BON BON BLEU

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Legends

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Kinderwonderland

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

NEW BRAND: TED & TONE

VOLGEND ARTIKEL

HOuse of Jamie

Meer artikelen

Fashion

NUNUNU BACK TO SCHOOL

PRE-AW17 gelanceerd

Interior, Lifestyle

BOBO CHOSES

WHAT TO COME in the 3rd drop

Fashion

Ine de Haes Winter 2015

Modher Collection

Interior

PIET HEIN EEK X IKEA

Nu in de winkels

Fashion

WEBSHOP SPOTLIGHT BAMBINI AMORE

Online shop met baby- en kinderkleding, babybooties en accessoires.

Fashion

Mini Rodini

SS16 Pre SPring Collection