Tiny Cottons AW17

Antiplano

Tiny Cottons is opgericht in 2012. Een Spaans merk dat Internationaal op de kaart staat. En ja, wij zijn ook grote liefhebbers van dit merk dat elk seizoen met een treffende collectie komt dat telkens een verhaal vertelt.

Herfst/Winter 2017 is geïnspireerd op de beroemde hoogvlaktes met zijn diversiteit in landschappen, dieren en bovenal de inheemse folklore en mythologie. Ze verzamelden vele bezienswaardigheden over de ‘Altiplano” cultuur en raakten ook nog eens gefascineerd door het kleurrijke handwerk en de lokale tradities. Al deze elementen zijn aanwezig in de AW17 collectie in de vorm van prints, details, materialen  en snits.

En dus zien we een collectie met prachtige kleuren, toffe prints en coole pasvormen. Nieuw is ook de selectie outdoor-wear zoals jassen en winteronesies.

Tiny Cottons mag niet ontbreken in de wintergarderobe. Online vanaf  26 juli 0.00 CET

Tiny Cottons in stores: Adorable Kidzz  +  Goodmorning Sunshine  +  Sama Sama Shop  +  Orange Mayonnaise  +  Bling Sunday’s Best

tinycottons_1_HR tinycottons_3_HR tinycottons_4_HR tinycottons_5_HR tinycottons_7_HR tinycottons_8_HR tinycottons_9_HR tinycottons_18_HR tinycottons_19_HR tinycottons_21_HR tinycottons_32_HR tinycottons_33_HR tinycottons_43_HR

Advertenties

shop

Little Label

shop

Gray Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

Kinderwonderland

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

VORIG ARTIKEL

The Animals Observatory

VOLGEND ARTIKEL

Carlijnq

Meer artikelen

Fashion

BABY MUSTHAVES #2

GRAY LABEL MINIATURE COLLECTION

Fashion

Loud Apparel SS16

Where is Alice

Fashion

Motoreta

Salt, Sun, South

Fashion

mouse in a house

Stripes and Ears

Fashion

Mini Rodini

Space Odyssey

Fashion

Tiny Cottons

A Botanic Summer