Tiny Cottons

A Botanic Summer

De collectie is sterk, mooi & fris en heeft het duidelijke handschrift van dit Spaanse merk. Een merk dat inmiddels uitgroeit tot een wereldwijd begrip in kindermodeland. Zeker nu de collectie inmiddels loopt van 0 tot 8 jaar kunnen we er lang van genieten. En het leuke van alles is…Het ligt vandaag in de (online) schappen. We kunnen het zien & shoppen. En wel om precies te zijn, om 16:00u AM CET.

Dat wordt vanmiddag klaarzitten voor een zomerse 2016 collectie Botanic, dat tijdens Playtime Paris een award in de wacht sleepte. Een collectie met een verwijzing naar de fauna & het buitenleven. De prints & kleuren sluiten er naadloos op aan.  Het cross printed broekje is er gelukkig ook weer, geheel verweven in de subtiele kleurstellingen van deze zomer.

Daarnaast is de collectie heerlijk uitgebreid en valt er wat te kiezen. En vergeet zeker niet meteen ook een paar sokken te shoppen. Als je tenminste kunt kiezen. Want laten we eerlijk zijn, ze zijn allemaal leuk. Om je een beetje op weg te helpen, laten we je alvast een aantal outfits zien. Have fun!

ss16_botanical_tinycottons_1 ss16_botanical_tinycottons_2 ss16_botanical_tinycottons_4 ss16_botanical_tinycottons_6 ss16_botanical_tinycottons_7 ss16_botanical_tinycottons_11 ss16_botanical_tinycottons_15 ss16_botanical_tinycottons_16 ss16_botanical_tinycottons_17 ss16_botanical_tinycottons_20 ss16_botanical_tinycottons_23 ss16_botanical_tinycottons_25 ss16_botanical_tinycottons_26 ss16_botanical_tinycottons_30 ss16_botanical_tinycottons_31

Uit Barcelona en Fairtrade!  En inmiddels weet je waar je het kunt vinden. Toch?

Bij Springstof  +  Orange Mayonnaise  +  Toddlers and Tees   +  Maysons  +  Kids Department  +  Goodmorning Sunshine

 

 

Advertenties

shop

The Milk Minimalist

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Orange Mayonnaise

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Kinderwonderland

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Gray Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

SNEAK PEEK MINI RODINI

VOLGEND ARTIKEL

NIEUWE ITEMS VAN DESIGN LETTERS

Meer artikelen

Lifestyle

MOments of MOtherhood

Doe mee!

Fashion

BABY MUSTHAVE #7

1 + IN THE FAMILY

Lifestyle

HOW TO BE ORGANIC

Babyverzorging met natuurlijke ingredienten

Fashion

CUSTOMIZE JE X-MAS PLAYSUIT

BY GRAY LABEL

Fashion

fashionshoot: Jetpaq

Het Mysterie van het roze pantoffeldiertje

Fashion

Tiny Cottons SS18

all inclusive