Tiny Cottons

a Tiny Sneak Peek

Terwijl ik me afgelopen weekend nog verlekkerd heb aan een sneak peek van de wintercollectie 2016 Tiny Cottons, middels een roestbruine muts met cross print, is het eigenlijk alleen maar een feest dat de lente eraan komt. En mogen we hopen dat het lang duurt voordat we straks weer een muts nodig hebben, opdat het een lange lange zomer wordt.

En dus gaan we het niet hebben over AW16, maar natuurlijk over SS16. De collectie is sterk, mooi & fris en heeft het duidelijke handschrift van dit Spaanse merk. Een merk dat inmiddels uitgroeit tot een wereldwijd begrip in kindermodeland. Zeker nu de collectie inmiddels loopt van 0 tot 8 jaar kunnen we er lang van genieten.

Vorig jaar won deze zomer ’16 collectie Botanic nog een award op Playtime Paris. Een collectie met een verwijzing naar de fauna & het buitenleven. De prints & kleuren sluiten er naadloos op aan.  Het cross printed broekje is er gelukkig ook weer, geheel verweven in de subtiele kleurstellingen van deze zomer.

Daarnaast is de collectie heerlijk uitgebreid en valt er wat te kiezen. En wist je al dat er maar liefst 10 verschillende sokken/kousen in de collectie zitten. En oh, we willen ze vast allemaal. Deze heerlijke collectie lanceert 10 febr. 2015 in de online shops. Offline hangt hij al hier en daar in de winkels.

Bij Springstof  +  Orange Mayonnaise  +  Toddlers and Tees   +  Maysons  +  Kids Department

tinycottons_ss16_bb00 tinycottons_ss16_bb01 tinycottons_ss16_bb02 tinycottons_ss16_bb03 tinycottons_ss16_ni+¦a01 tinycottons_ss16_ni+¦a02 tinycottons_ss16_ni+¦a03 tinycottons_ss16_ni+¦a05 tinycottons_ss16_ni+¦a06 tinycottons_ss16_ni+¦as_01 tinycottons_ss16_ni+¦o01

Advertenties

shop

Little Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

shop

MEET MISTER FRED

shop

The Milk Minimalist

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

VORIG ARTIKEL

GIVE AWAY: WIN EEN RUGZAK + Onesie

VOLGEND ARTIKEL

FASHIONSHOOT BOBO CHOSES

Meer artikelen

Fashion

Fashion Shoot Gray Label

hoe combineer je de Salopette van Gray Label in de fijne kleur Nearly Black?

Interior

baby essentials & Home collection

New by House of Jamie

Fashion, Interior

Blendershoot: Gugguu & Plan Toys

Fashion

Kids On the Moon AW15 Total Eclipse

wat gebeurt er als de maan voor de zon beweegt

Fashion

Fashionshoot Phil & Phae

Comfy Chic voor deze mini

Fashion

fashionshoot raspberry republic en Mile

Een Mix & Match outfit