SS18 NUNUNU

De eerste beelden

Vandaag 22 januari 2018 is de lancering van de eerste drop van de lente/herfstcollectie 2018 van het urban merk waar wij al jaren fan van zijn, we hebben het natuurlijk over NUNUNU. Nieuwe prints, borduursels die vet cool zijn en een gave nieuwe kleur.

Lees je mee, want NUNUNU presenteert, voor hun lente- en zomercollectie 2018, kunstenaar Shay Id Alony. De samenwerking tussen de Israëlische kunstenaar, geïnspireerd door mythologische figuren en Afrikaanse stammen, en het designer-duo achter NUNUNU geeft de SS18 collectie sterker dan ooit die alternatieve kijk op kinderkleding waar NUNUNU voor gekend staat.

Shay Id Alony en de designers achter NUNUNU leerden elkaar kennen in 2014 op een tentoonstelling waar de titans werden voorgesteld: zeven houten mythologische figuren, geïnspireerd door de Afrikaanse kunst. Op dat ogenblik wisten Iris en Tali dat een samenwerking met NUNUNU voor de hand liggend was.

6a774fd7-51b8-4116-98a8-92694626ab43

Het is dan ook de Israëlische kunstenaar die de doodshoofd print ontwierp voor de SS18 collectie. Voor het eerst worden deze doodshoofden niet alleen geprint, maar ook geborduurd, wat de collectie een eigenzinnig en opvallend karakter geeft.

De samenwerking met Shay Id Alony wordt benadrukt door een tweede print die dit seizoen in de kijker staat: de braille-print.

52deedcb-979a-46c1-a03d-3281743f1fb2

De nieuwe prints zijn te vinden op zwarte, grijze, witte en poederroze baggy pants, T-shirts, tops en enkellange zomerjurken. NUNUNU voegt bovendien rusty green aan haar collectie toe: een warm olijfgroen. Oh, wat vinden we de nieuwe kleur te gek, zeker ook in combinatie met de prints.

443dccc8-8b30-4306-b965-b804c90e16ba

22 januari 2018 lanceert een early drop van de lente- en zomercollectie verwacht. In maart hangt de zomercollectie in de winkelrekken. NUNUNU vind je online o.a. bij Orange Mayonnaise en Adorable Kidzz

 

Advertenties

shop

Little Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

The Milk Minimalist

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

MEET MISTER FRED

shop

Kinderwonderland

VORIG ARTIKEL

BOBO CHOSES SS18

VOLGEND ARTIKEL

Tiny Cottons SS18

Meer artikelen

Fashion

Mouse in a House AW15

Een Hoody met muizenoren en muizen overall prints

Fashion

LITTLE LABEL SS18

Goede basics voor 0 tot 14 jaar

Fashion

RASBERRY REPUBLIC

kleur en prints

Fashion

Cavalier

Een nieuw kids modemerk uit Singapore

Fashion, Lifestyle

FAshion Shoot Kids on the Moon

Over herfstvakantie, Total Eclipse en pyjama all day's

Lifestyle

MUsthave: CINK

kids dinnerware