SS18 NUNUNU

De eerste beelden

De allereerste blogpost in 2018 met een sneak peek van een SS18 collectie. En natuurlijk kunnen we niet beter starten dan de eerste beelden van dit urban merk, waarvan wij al jaren fan zijn. Nieuwe prints, borduursels die vet cool zijn en een gave nieuwe kleur. Lees je mee, want NUNUNU presenteert, voor hun lente- en zomercollectie 2018, kunstenaar Shay Id Alony. De samenwerking tussen de Israëlische kunstenaar, geïnspireerd door mythologische figuren en Afrikaanse stammen, en het designer-duo achter NUNUNU geeft de SS18 collectie sterker dan ooit die alternatieve kijk op kinderkleding waar NUNUNU voor gekend staat.

Shay Id Alony en de designers achter NUNUNU leerden elkaar kennen in 2014 op een tentoonstelling waar de titans werden voorgesteld: zeven houten mythologische figuren, geïnspireerd door de Afrikaanse kunst. Op dat ogenblik wisten Iris en Tali dat een samenwerking met NUNUNU voor de hand liggend was.

6a774fd7-51b8-4116-98a8-92694626ab43

Het is dan ook de Israëlische kunstenaar die de doodshoofd print ontwierp voor de SS18 collectie. Voor het eerst worden deze doodshoofden niet alleen geprint, maar ook geborduurd, wat de collectie een eigenzinnig en opvallend karakter geeft.

De samenwerking met Shay Id Alony wordt benadrukt door een tweede print die dit seizoen in de kijker staat: de braille-print.

52deedcb-979a-46c1-a03d-3281743f1fb2

De nieuwe prints zijn te vinden op zwarte, grijze, witte en poederroze baggy pants, T-shirts, tops en enkellange zomerjurken. NUNUNU voegt bovendien rusty green aan haar collectie toe: een warm olijfgroen. Oh, wat vinden we de nieuwe kleur te gek, zeker ook in combinatie met de prints.

443dccc8-8b30-4306-b965-b804c90e16ba

Op 22 januari wordt een early drop van de lente- en zomercollectie verwacht. In maart hangt de zomercollectie in de winkelrekken. NUNUNU vind je online o.a. bij Orange Mayonnaise en Adorable Kidzz

 

Advertenties

shop

Orange Mayonnaise

shop

Gray Label

shop

BON BON BLEU

shop

new: Little Fine Feather

shop

Kinderwonderland

shop

Little Legends

shop

NEW: HYGGE CONCEPT

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

SAMA SAMA SHOP

shop

MEET MISTER FRED

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

fashionshoot raspberry republic

VOLGEND ARTIKEL

Carlijnq SS18

Meer artikelen

Fashion

SALE ADVENT

deel 2

Fashion, Interior

BABYMUSTHAVE #9

Ettel Bettel

Fashion

MONOCHROME TANKS

SPRING BASICS WE CAN'T LIVE WITHOUT, BY APRIL PERRY

Fashion

Mini Rodini

SS16 Pre SPring Collection

Interior

Nieuw behangetje

Er staat een paard in de gang

Fashion

MILK & BISCUITS

Een Engels - Chinees Label