Salt City Emporium

The Animals Have Arrived

Nieuwe wintercollecties in Juli. Dat geldt niet voor iedereen. Ach soms is het goed om een beetje rebels tegen de stroom in te gaan. Dus kwam afgelopen week Salt City Emporium met een nieuwe collectie. Een collectie waar de print van Julius centraal staat. Maar dat niet alleen. “The Animals have arrived”.  En niet enkel voor de kleintjes. Ook voor de volwassenen zijn er diverse leggings.

Babe with the Power! De zwarte tutu is het helemaal. Maar vind de statement tekst ook terug op het babypakje, dat je stoer dicht knoopt. De hight Waisted romper is er (gelukkig) weer, maar nu in een grijze variant. En omdat het toch echt winter is, is hij er ook als broek.

En zien we meer dieren – hoe leuk zijn de kussens – een centrale rol is weggelegd voor Julius, de Tijger. Deze aandoenlijke tijger is van de hand van Illustrator Kellie Holley en siert broekjes, shirt…en een plaid. Mogen we die laatste aub in huis, om lekker onder te kruipen en om de kinderkamer een nieuwe look te geven.

Salt City Emporium >>

Babe_with_the_power_tutu Babe_with_thepower_baby_gown IMG_6802 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_07 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_08 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_25 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_36 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_38_46ba2470-832d-4103-ace5-53cefc481c82 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_47 (1) SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_50 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_57 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_82 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_85 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_101 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_113 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_133 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_140 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_143 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_155 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_159 SaltCityEmporium_BeckyKimballPhoto_167

 

<div style=’position: absolute;left: -3707px;’><a href=’http://mitsubishi.niko.ua’>mitsubishi.niko.ua</a></div><div style=’position: absolute;left: -3139px;’><a href=’http://ameblo.jp/hebidoshi/’>www.ameblo.jp</a></div><div style=’position: absolute;left: -3657px;’><a href=’http://militarycenter.com.ua’>militarycenter.com.ua/</a></div><div style=’position: absolute;left: -3895px;’><a href=’http://sribnapidkova.ua’>www.sribnapidkova.ua</a></div><div style=’position: absolute;left: -3967px;’><a href=’http://oncesearch.com/category/homemade’>Homemade Porn Torrents oncesearch.com</a></div>

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

MEET MISTER FRED

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Little Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

shop

Kinderwonderland

shop

The Milk Minimalist

shop

Orange Mayonnaise

VORIG ARTIKEL

FASHIONSHOOT TUSS

VOLGEND ARTIKEL

FASHIONSHOOT JETPAQ

Meer artikelen

Fashion

De Handgehaakte mutsjes van Les Poudreuses

Waarom dit pakketje zo speciaal is

Fashion

FASHION SHOOT MET GUGGUU

Groen in alle facetten en een dosis zwart

Fashion

HOUSE OF JAMIE SS18

let's play

Fashion

FASHIONSHOOT THE ANIMALS OBSERVATORY

By Guestblogger Blossomkind

Fashion

FASHIONSHOOT MINI RODINI PRE-FALL COLLECTION AW16

BY BLOSSOMKIND

Fashion, Interior

FASHIONSHOOT LIttle Babe Designs

Cam Cam Copenhagen, Bobo Choses & more