SALE ADVENT

deel 2

Op vrijdag, zo richting de kerst gaan we verder met onze SALE ADVENT. Vorige week deelden we al VIJF online adresjes met jullie waar de sale is losgebarsten. Vandaag een nieuw deel:

Als ik de merken noem van Bling Sunday’s Best hol je meteen virtueel de winkel binnen. Want je vind er niet alleen de beste fashion – Bobo Choses, Nununu, Tiny Cottons, Mini Rodini, Bang Bang Copenhagen – je wordt er ook nog eens fijn geholpen. Online – via de vernieuwde website(!) of in de kleine maar mooie winkel in Oud Geleen.

Over online- EN offline shoppen gesproken. Dat doe je ook bijĀ KidsDepartment. In Wateringen, in de gezellige shop van Brenda & Ronny. Maar dat kan natuurlijk ook online. En yeah, ook hier is de uitverkoop gestart.

Klein maar fijn sale shoppen doe je bij Sama Sama Shop. En naast het sale shoppen – o.a. Mini Rodini en Tiny Cottons – vind je er ook tof houten speelgoed van Grimm’s voor onder de kerstboom.

Bij Maed For Mini is het Super Sale weekend gestart en shop je items uit de wintercollectie met korting. Aanraders: de kousen en maillots en leopard printed broekje en sweater.

Buy now or cry later. Wintersale bij Goodmorning Sunshine. Oftewel Nununu, Popupshop, Little 10 Days, Yporque, I Dig Denim enz. enz.

 

 

Advertenties

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Bling Sunday’s Best

shop

MEET MISTER FRED

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

The Milk Minimalist

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

Little Label

shop

KIDS WITH FLAIR

VORIG ARTIKEL

iglo + indi

VOLGEND ARTIKEL

iglo + Indi

Meer artikelen

Fashion

FASHIONSHOOT KUKUKID

We scream it out and eat cookies

Fashion

Caroline Bosmans

Fashion

SALE ADVENT

deel 2

Interior

MINI RODINI HOME COLLECTIE

lanceert binnenkort

Fashion

Shoot CuCU

Schoenen uit New York

Fashion

CUSTOMIZE JE X-MAS PLAYSUIT

BY GRAY LABEL