POPUPSHOP

Coole prints & veel Beachwear

Hij is er weer! De tijger broek! En dan weet je natuurlijk direct dat we het over Popupshop hebben. Hoeveel reacties we daar al op gehad hebben, telkens als ik hem postte. Die broek! Iedereen wilde hem hebben. Maar na twee seizoenen zijn we wel toe aan iets nieuws. En dus komen de Denen met een nieuwe variant. De baggypants als zomerbroek. Een korte baggybroek met natuurlijk de onweerstaanbare dieren prints. We combineren hem easy met een paar Salt Water Sandaaltjes en een basic singlet van Jetpaq.

Ook de beachkleding is weer “om op te vreten”. De badpakjes waren niet alleen leuk voor aan het strand. Gecombineerd met een tutu gaan ze naar balletles en stelen ze de show. En op een warme dag dragen ze het onder een salopette. Maar de beachwear is deze zomer uitgebreid!! Het is echt de moeite waarde dat te checken.

Het Deense merk wordt elk seizoen completer en dus zien we ook weer een aantal jurkjes, onepieces, rugzakjes, shirts, sweaters en zelfs een pyjama. Hit it!

popupshop

Popupshop in the shops:   Springstof  +  Moms to the Max  +  Toddlers and Tees  +  Kids Department  +  Little Sahou  +  Orange Mayonnaise

 

 

Advertenties

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Carlijnq

shop

MEET MISTER FRED

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

Goodmorning Sunshine

VORIG ARTIKEL

10 X EASTER

VOLGEND ARTIKEL

SunRISE SS’16

Meer artikelen

Fashion

Booso

Like a bird

Fashion

GRAY LABEL AW16

EEn land van woest rood zand

Fashion

Mini Rodini

SS16 Pre SPring Collection

Fashion

TAo & FRiends AW17

Velvet is het helemaal

Fashion

BOBO CHOSES SS18

Neverending Summer

Fashion

IGLO + INDI SS17

suburban adventures