POPUPSHOP

Coole prints & veel Beachwear

Hij is er weer! De tijger broek! En dan weet je natuurlijk direct dat we het over Popupshop hebben. Hoeveel reacties we daar al op gehad hebben, telkens als ik hem postte. Die broek! Iedereen wilde hem hebben. Maar na twee seizoenen zijn we wel toe aan iets nieuws. En dus komen de Denen met een nieuwe variant. De baggypants als zomerbroek. Een korte baggybroek met natuurlijk de onweerstaanbare dieren prints. We combineren hem easy met een paar Salt Water Sandaaltjes en een basic singlet van Jetpaq.

Ook de beachkleding is weer “om op te vreten”. De badpakjes waren niet alleen leuk voor aan het strand. Gecombineerd met een tutu gaan ze naar balletles en stelen ze de show. En op een warme dag dragen ze het onder een salopette. Maar de beachwear is deze zomer uitgebreid!! Het is echt de moeite waarde dat te checken.

Het Deense merk wordt elk seizoen completer en dus zien we ook weer een aantal jurkjes, onepieces, rugzakjes, shirts, sweaters en zelfs een pyjama. Hit it!

popupshop

Popupshop in the shops:   Springstof  +  Moms to the Max  +  Toddlers and Tees  +  Kids Department  +  Little Sahou  +  Orange Mayonnaise

 

 

Advertenties

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

The Milk Minimalist

shop

Carlijnq

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Orange Mayonnaise

shop

Goodmorning Sunshine

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

shop

Gray Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Kinderwonderland

VORIG ARTIKEL

10 X EASTER

VOLGEND ARTIKEL

SunRISE SS’16

Meer artikelen

Fashion

kids on the moon aw16

sunset

Fashion

NUNUNU zomer 2017

NUNUNU bekent kleur

Fashion

fashionshoot Gugguu

Comfort & Cool

Fashion

Caroline Bosmans is out now

Save Animals, Eat People

Fashion

fashionshoot Kids On The Moon

Sunset, Denim en Oker

Fashion

De 10 Favorieten van BY-Bar

Door Blender Magazine