phil & Phae

comfy chic voor de mini

Ik was hoogzwanger toen ik voor het eerst kennis maakte met dit nieuwe merk. Barbara, van Phil & Phae stuurde me een setje uit de eerste collectie ter kennismaking. En we waren op slag verliefd. Een verfijnde look, gecombineerd met een mooie snit en prachtige kleuren. Niet veel later werd onze Beau geboren. En oh, wat stond het haar prachtig.

De set bevatte o.a. de harempants. Dit item zien we ook weer terug in deze tweede collectie SS17, in vernieuwde kleuren. Hij is echt top! Net zoals de rest van de zomercollectie.

Phil & Phae is dus dat gloednieuwe Nederlandse label en brengt comfortabele & chique kleding voor baby’s en kinderen van 0 tot en met 4 jaar.

De SS17 collectie is geïnspireerd op de buitengebieden: de schoonheid van vergeten plaatsen tussen de stad en het platteland. Met beschadigde muren van verlaten gebouwen en velden vol met wilde bloemen. De nieuwe zomer 2017 kleuren zijn geïnspireerd op bloeiende paardenbloemen en voorjaarsluchten, met goudgeel als hoofdkleur. Comfortabel & chic voor de mini. Geproduceerd van biologisch katoen en met een filosofie om tijdloze ontwerpen te maken,die meerdere seizoenen gedragen kunnen worden.

Wederom vinden we deze collectie erg mooi. En natuurlijk springt het goudgele zomerjurkje eruit. Maar er zijn nog meer mooie items in gedekte kleuren zoals Sage. kortom: prachtig!

Phil & Phae

PhilPhae-SS17-2 PhilPhae-SS17-3 PhilPhae-SS17-5 PhilPhae-SS17-6 PhilPhae-SS17-8 PhilPhae-SS17-9 PhilPhae-SS17-11 PhilPhae-SS17-13 PhilPhae-SS17-15 PhilPhae-SS17-16 PhilPhae-SS17-17

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

shop

The Milk Minimalist

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Gray Label

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

VORIG ARTIKEL

fashionshoot Filemonkid

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot raspberry republic en Mile

Meer artikelen

Fashion

fashionshoot NIxnut

relax & Enjoy

Interior, Lifestyle

BOBO CHOSES

WHAT TO COME in the 3rd drop

Fashion

Gugguu SS18

Kleur, kleur & Kleur

Fashion

filemonkid zomer 2017

wat een grappige Alpaca print

Fashion

nieuws van NUNUNU

De newborn collectie

Fashion, Interior

HOUSE OF JAMIE LANCEERT BRETON NURSERY & BEDTIME COLLECTION

Baby Musthaves #3