PHIL & PHAE SS18

Een zomerse Picknick

Toen Beau nog niet geboren was, hoorde ik voor het eerst over dit destijds nieuwe label van Nederlandse bodem. Phil & Phae stuurde ons een mooi set, die we met veel liefde hebben gedragen toen kleine Beau net geboren was.

Het seizoen later bracht dit merk haar tweede collectie, waarvan wij een jumpsuit mochten testen. De overeenkomsten tussen beide collecties waren de mooie stoffen & de verfijnde look. Geen drukke prints maar wel hier en daar prachtige details.

En zo groeien wij mee met dit merk dat elk seizoen weer een grotere collectie brengt. Er worden meer items toegevoegd, zoals dit SS18 seizoen de kniekousen. Verbluffend subtiel zijn ze. Hoe we dat weten? We kregen een pakketje in de bus met een tweetal kniekousen uit de collectie en zullen deze zeker laten terugkomen in een mix & match fashionshoot.

Inmiddels verkoopt Phil & Phae in meer dan 15 landen en dat aantal zal alleen maar groeien.  Op 1 februari werd de nieuwe SS18 collectie gelanceerd. Een collectie met herkenbare ‘typisch Phil&Phae’ items, zoals de geliefde harem pants met het ‘faux’ overslag-detail en de jumpsuits met een stoer zakje aan één kant. Maar ook zijn er verrassende nieuwe ontwerpen, zoals een shortje en voor het eerst een rokje, beide geïnspireerd op de harem pants. Of de introductie van frotté (fijne badstof).

Inspiratie voor het kleurenpalet van de collectie was een zomerse picknick, met kleuren als lavendelblauw, toffee en een print van gestrooide lavendelknopjes die doet denken aan terrazzo. Nieuw zijn dit seizoen de toevoeging van kniesokken en chunky knitwear, beide van organisch katoen. Net als de toevoeging van een speels streepje, handgeschilderd en geprint op zacht organisch katoen.

Mooie woorden over een mooie collectie. Tijd ook voor een aantal mooie plaatjes. En wil je meer zien of shoppen dat kan via de website van Phil & Phae.

PhilPhae-SS18-HR-1-RGB PhilPhae-SS18-HR-2-RGB PhilPhae-SS18-HR-3-RGB PhilPhae-SS18-HR-4-RGB PhilPhae-SS18-HR-5-RGB PhilPhae-SS18-HR-6-RGB PhilPhae-SS18-HR-7-RGB PhilPhae-SS18-HR-8-RGB

Advertenties

shop

MEET MISTER FRED

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Carlijnq

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Gray Label

shop

The Milk Minimalist

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

BEAU LOVES SS18

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot met HOuse of Jamie

Meer artikelen

Fashion

mini rodini zomer 2017

isola bella

Interior

baby essentials & Home collection

New by House of Jamie

Fashion

FASHIONSHOOT KUKUKID

We scream it out and eat cookies

Fashion

ADIDAS ORIGINALS BY MINI RODINi

drop 2

Fashion

Halloween outfit’s you’ll be using all fall/winter

BY April Perry feat Quinny

Fashion

Fashionshoot Phil & Phae

Comfy Chic voor deze mini