PHIL & PHAE SS18

Een zomerse Picknick

Toen Beau nog niet geboren was, hoorde ik voor het eerst over dit destijds nieuwe label van Nederlandse bodem. Phil & Phae stuurde ons een mooi set, die we met veel liefde hebben gedragen toen kleine Beau net geboren was.

Het seizoen later bracht dit merk haar tweede collectie, waarvan wij een jumpsuit mochten testen. De overeenkomsten tussen beide collecties waren de mooie stoffen & de verfijnde look. Geen drukke prints maar wel hier en daar prachtige details.

En zo groeien wij mee met dit merk dat elk seizoen weer een grotere collectie brengt. Er worden meer items toegevoegd, zoals dit SS18 seizoen de kniekousen. Verbluffend subtiel zijn ze. Hoe we dat weten? We kregen een pakketje in de bus met een tweetal kniekousen uit de collectie en zullen deze zeker laten terugkomen in een mix & match fashionshoot.

Inmiddels verkoopt Phil & Phae in meer dan 15 landen en dat aantal zal alleen maar groeien.  Op 1 februari werd de nieuwe SS18 collectie gelanceerd. Een collectie met herkenbare ‘typisch Phil&Phae’ items, zoals de geliefde harem pants met het ‘faux’ overslag-detail en de jumpsuits met een stoer zakje aan één kant. Maar ook zijn er verrassende nieuwe ontwerpen, zoals een shortje en voor het eerst een rokje, beide geïnspireerd op de harem pants. Of de introductie van frotté (fijne badstof).

Inspiratie voor het kleurenpalet van de collectie was een zomerse picknick, met kleuren als lavendelblauw, toffee en een print van gestrooide lavendelknopjes die doet denken aan terrazzo. Nieuw zijn dit seizoen de toevoeging van kniesokken en chunky knitwear, beide van organisch katoen. Net als de toevoeging van een speels streepje, handgeschilderd en geprint op zacht organisch katoen.

Mooie woorden over een mooie collectie. Tijd ook voor een aantal mooie plaatjes. En wil je meer zien of shoppen dat kan via de website van Phil & Phae.

PhilPhae-SS18-HR-1-RGB PhilPhae-SS18-HR-2-RGB PhilPhae-SS18-HR-3-RGB PhilPhae-SS18-HR-4-RGB PhilPhae-SS18-HR-5-RGB PhilPhae-SS18-HR-6-RGB PhilPhae-SS18-HR-7-RGB PhilPhae-SS18-HR-8-RGB

Advertenties

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Goodmorning Sunshine

shop

BON BON BLEU

shop

SAMA SAMA SHOP

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Legends

shop

Carlijnq

shop

Kinderwonderland

shop

Little Label

shop

Gray Label

shop

KIDS WITH FLAIR

VORIG ARTIKEL

BEAU LOVES SS18

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot met HOuse of Jamie

Meer artikelen

Interior

PIET HEIN EEK X IKEA

Nu in de winkels

Fashion

Ine de Haes Winter 2015

Modher Collection

Fashion

MINI RODINI AW16 Second drop

young and free in alaska

Fashion

NUNUNU presenteert eerste back-to-school collectie

Must See!

Fashion

Mouse in a house fashionshoot

Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel

Fashion

POPUPSHOP

Coole prints & veel Beachwear