NUNUNU’s trendsettende beachwear

we love it

We maken er een Nununu week van! waarom? Gewoon, omdat het kan. Maar vooral natuurlijk omdat wij echte fans zijn van dit merk. En we simpelweg niet uitgepraat raken over weer een te gekke collectie. Zomer 2017, welteverstaan. Schreven we natuurlijk al over de te gekke collectie, vandaag focussen we op de beachwear van Nununu. Want die is niet alleen te gek, maar ook heel uitgebreid. Voor elk wat wils. Nou ja, als je natuurlijk van de stijl van Nununu  houdt.

Morgen kleden we Beau in Nununu. En overmorgen is het Daan die zijn favorieten uit de collectie uitzocht. Stay tuned dus..maar nu eerst dus de Beach Wear.

ccfaad71-8ce6-46b6-809d-369aede5d677

NUNUNU neemt het thema van haar zomercollectie 2017 mee naar het strand. Op stoere surfshorts en – letterlijk – schitterende badpakken voor meisjes, op UV-werende shirts, losse strandbroeken, lange kaftans en strandhanddoeken zijn verfspatten en vingerverf te vinden.

e8299e44-62d2-4310-8b64-906df8b4e649

De artistieke strandcollectie valt op door sportieve uitsnijdingen, goed doordachte pasvormen en een nieuwe zilvergrijze kleur die schittert in het zonlicht. De UV-werende shirts en surfshorts zijn ook dit jaar in de collectie terug te vinden, met een zwart scuba swimsuit als aandachtstrekker.

De strandcollectie wordt daarenboven aangevuld met lange, luchtige kaftans en de populaire NUNUNU broeken in een zomers, sneldrogend mousseline. Ideaal voor het slenteren van het vakantiehuis naar het strand.

Kids_s_17_256bw Kids_s_17_217bw Kids_s_17_102 Kids_s_17_96 Kids_s_17_90 Kids_s_17_85 (1) Kids_s_17_83 (1)

NUNUNU in stores: Adorable Kidzz  +  Meet Mister Fred   +  Bling Sunday’s Best   +  Rockin’ Billy  +  Goodmorning Sunshine  +  Miss Marvelous  +  Orange Mayonnaisse  + Toddlers and Tees  +  Kids Department 

 

Advertenties

shop

Kinderwonderland

shop

The Milk Minimalist

shop

Orange Mayonnaise

shop

Little Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Carlijnq

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Gray Label

shop

Bling Sunday’s Best

shop

MEET MISTER FRED

VORIG ARTIKEL

MUSTHAVE: TOOL SCHOOL

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot nununu ss17

Meer artikelen

Interior

PIET HEIN EEK X IKEA

Nu in de winkels

Fashion, Interior

THE B. BEAR GANG, Monochrome prints

By Guestblogger April Perry

Fashion

Wat Ruist er Door het Struikgewas

Jetpaq SS16

Fashion

JEPTAQ AW15

"Loop naar de Maan"

Fashion

Mini Rodini

2nd Drop

Interior

Nieuws van Ikea

De nieuwe kidslijn