NUNUNU BACK TO SCHOOL

PRE-AW17 gelanceerd

We gaven al een update van  (Pre) AW17 waarin we vertelden dat NUNUNU binnenkort de Back to School , Pre-AW17 collectie presenteert. Vandaag 3 juli 2017 is het zover!

Het – bij ons altijd weer op het wensenlijstje – urban merk NUNUNU met de alternatieve streetwear collectie voor kinderen van 0 tot 14 jaar, presenteert een back-to-school collectie met 16 compleet gestylde looks voor jongens en meisjes. Blikvanger in deze opvallende collectie is de stoere rugzak met regenkap, die gepimpt kan worden met coole pins.

“Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.” Want wat krijgen we te zien? Grafische afbeeldingen van het oog, maar ook een ogentest met kleine lettertjes vind je dit seizoen als print op de shirts, lange jurken en baggy pants. Daartegenover staan cijfers op broeken en shirts, natuurlijk in een oversized formaat.

We willen nog lang niet denken om terug naar school te gaan, maar deze collectie is weer om te rocken op het schoolplein en daarbuiten.

7ed9e7f8-4a59-4672-b380-5006dde5085b (1)

Welke kleuren gaan we hierbij zien? Zwart, wit en grijs blijven de belangrijkste kleuren, maar ook dit seizoen speelt NUNUNU met de geslaagde combinatie poederroze en zwart. Daarnaast wordt er geëxperimenteerd met dyed colours en wordt dirty blue toegevoegd aan de collectie – een intens blauw, geïnspireerd door industriële werkkleding. Een super coole dosis denim dus. Heerlijk om in te ravotten, maar er toch stoer bijlopen. Kom maar op met dat urban stijltje.

16 looks dus: een lange jurk in dirty blue, een zilver asymmetrisch vest, baggy pants met oogafdruk, shirts met oversized nummers, sweaterjurken met de typische NUNUNU sterren, een denim overall, … Het is slechts een greep uit de coole back-to-school looks van NUNUNU. En natuurlijk DE coole rugzak, met regenkap. Die je ook nog eens kan pimpen met coole pins.

We willen nog lang niet terug naar school. Maar he, we dragen deze collectie gewoon lekker in onze super lange zomervakantie!

274184e2-3afc-451a-b1c3-8b0a52d498a6 (1)

NUNUNU in stores:  Orange Mayonnaise  + Adorable Kidzz   +  Bling Sunday’s Best   +  Rockin’ Billy 

n5 nu1 nu2 nu4 nu5 nu6 nu7 nu9 nu10 nu11

Advertenties

shop

Carlijnq

shop

Little Label

shop

Bling Sunday’s Best

shop

The Milk Minimalist

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

MEET MISTER FRED

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Orange Mayonnaise

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

VORIG ARTIKEL

GRAY LABEL AW17

VOLGEND ARTIKEL

MUSTHAVE: CUDDLE + KIND

Meer artikelen

Fashion

iglo + Indi

Ode aan de Puffin

Fashion

Mini Rodini

SS16 Pre SPring Collection

Fashion

SS18 NUNUNU

De eerste beelden

Fashion

FAShionshoot Caroline BOSMANS AW17

BY APRIL PERRY

Fashion

BOBO CHOSES SS16 IS OUT NOW

Der Blaue Reiter is nu online te shoppen

Fashion

Halloween with Nununu

Velvet love