NUNUNU AW15

De kids gaan deze winter voor de Ninja look

Zo leuk om volgers te spreken, die ik vaak op mijn beurt ook weer volg, want hun IG is vaak om te smullen. Bovendien is het te leuk om te zien welke items uit welke collecties geshopt worden. Zo heeft iedereen zijn eigen smaak en stijl..en soms zit er een musthave item tussen die iedereen wil hebben.

Zoals vorige week de BRRRR sokken van Tiny Cottons, we hadden ze de dag ervoor al uitgeroepen als musthave, toen ze vervolgens bij iemand op de IG verschenen, ontstond er een run. Maar ja, de foto was ook zo leuk gestyled…opeens zag iedereen het.

Bij deze AW15 NUNUNU zit ook weer zo’n item. NUNUNU komt deze week online! Steeds vaker hoor ik van volgers dat ze Blender zo fijn vinden om vooraf (sfeer)beelden van de collecties te kunnen zien, zodat ze een beetje ‘voorbereid’ zijn op wat er gaat komen.

En ze op basis van de campagnefoto’s een beter beeld kunnen vormen van wat ze het tofst vinden. In de shops is het – begrijpelijk- meer georderd en kun je je minder goed een beeld vormen van een collectie. Bovendien geven we altijd fijne links, direct naar de collecties. Scheelt je een hoop gezoek….aldus de feedback, die ik meer en meer krijg. Leuk. Gebruik Blender vooral om je te laten inspireren en om je het shoppen gemakkelijk te maken.

En omdat NUNUNU hoog op jullie (en mijn) wishlist staat, hier alvast een voorproefje.

NUNUNU blijft in de najaarscollectie 2015 verrassen met alternatieve looks: oversized cirkels als motief voor wijde meisjesjurken, een Ninja Shirt om neus en oren op een coole manier warm te houden en een nieuwe interpretatie van de traditionele Aviator Overall,bewijzen opnieuw dat NUNUNU wil breken met de traditionele kijk op kinderkleding. Aldus het persbericht van Nununu en we hadden het niet beter kunnen zeggen. Het lookbook winter 2015 ontvingen we alwaar een maand geleden en wat ons meteen al(weer!) opviel waren de baggypants. Staat dit merk er om bekend elk seizoen weer een aantal ubercoole en comfortabele broeken te introduceren. En dus lieten we deze eerder al zien. En riepen ze alvast uit als Blender Musthave.

Hoog tijd om jullie meer van de wintercollectie te laten zien. Want de nieuwe oversized cirkels print is niet alleen stoer op de broeken. We zien hem ook terug op de jurkjes, rokjes en babypakjes. Veel donkere tinten, zoals we gewend zijn van dit merk, met als tegenhanger een felle pink en yellow. De skull, stars..nieuw is de eye-print. Do you love?

Maar het zijn weer de kleuren, zwart grijs en dit jaar wintergreen – een van DE kleuren van 2015 – waar dit merk bekend om staat. Het wordt nog moeilijk kiezen, maar let op een aantal items: de vingerloze handschoenen – ze komen in het zwart en gemeleerd grijs- , de aviatoroverall, en het Ninja Shirt.

NUNUNU Winter 2015 shop je bij  Meet Mister Fred  +  Studio Bandit  +  Bling Sunday’s Best   +  Orange Mayonnaisse  + Toddlers and Tees

IMG_8560 IMG_8477 IMG_8151 IMG_7790 IMG_7364 IMG_7170 IMG_7061 IMG_6928 IMG_6615 IMG_6575 IMG_6500 IMG_6213 IMG_5995 IMG_5981 IMG_5892-2 IMG_5669 IMG_5385 IMG_5296

Advertenties

shop

MEET MISTER FRED

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Little Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

shop

The Milk Minimalist

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

VORIG ARTIKEL

BOBO CHOSES en the Unknown Mountain Journey

VOLGEND ARTIKEL

DE (SCHOOL)TASSEN VAN LITTLE FASHION ADDICT

Meer artikelen

Fashion

Tiny Cottons AW17

Antiplano

Interior

Rafa Kids

best styling, Coolste meubels

Fashion

fashionshoot nununu ss17

Beau in Nununu

Fashion, Interior

fashionshoot: jetpaq

wij eisen ijs

Fashion

FAshionshoot Bobo Choses

by Blossomkind

Fashion

FASHIONSHOOT RASPBERRY REPUBLIC

Ga je mee het bos in