Nieuws van Ikea

De nieuwe kidslijn

Na de stylingpost van afgelopen week komen we met nog meer interieurinspiratie, maar nu van het bekende en altijd toch weer favoriete woonwarenhuis uit Zweden. Wie komt er niet, kunnen we wel stellen. In het vroege voorjaar deelden we de eerste beelden al, maar nu is het dan ook eindelijk verkrijgbaar.

Be inspired! Want hoe leuk is het poppenhuis ook voor de feestdagen.

Met de Scandinavische look en een minimalistische design komt Ikea met een kids lijn voor de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Een lijn die “meegroeit”met een bureau dat in hoogte verstelbaar is en een poppenhuis dat ook als wandplank gebruikt kan worden.

Liep ik jaren geleden nog met een grote boog om de ikea kinderstoeltjes heen, deze krukjes in minimalistische stijl zijn wel degelijk leuk. Gecombineerd met een bijpassend tafeltje. Ook stoer aan een lange zelfgemaakte kindertafel.

De serie met 8 verschillende modellen waaronder ook een opbergbak op wielen, een boekenstandaard en een houten kapstok, vind je in het Scandinavische woonwarenhuis.

ik1 ik1o ik2 ik3 ik4 ik5 ik7 ik8 ik9 ik11

Advertenties

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

The Milk Minimalist

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Goodmorning Sunshine

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

Little Label

shop

Orange Mayonnaise

VORIG ARTIKEL

Styling by Rafa Kids

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot house of jamie

Meer artikelen

Fashion

Gray Label SS17

Een dag in het Atelier

Fashion

DIY met SINT

Monochrome knutselen

Interior

5 x Kinderkamer inspiratie

Fashion

POCOPATO aan de Noordzee

Never forget to dream big

Fashion, Interior

HOUSE OF JAMIE LANCEERT BRETON NURSERY & BEDTIME COLLECTION

Baby Musthaves #3

Lifestyle

A BOY OR A GIRL

we weten het!