Nieuw Merk: Pimsa

Een nieuw Nederlands Merk

We hebben een nieuw Nederlands merk ontdekt dat we graag met jullie willen delen. Denise gooide het roer om en komt dit seizoen met een eerste collectie. Kinderkleding voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar. En zo vind je er jumpsuits en newborn sets voor de kleintjes. Maar ook sweaters, longsleeves, heerlijke baggybroekjes en sweat jurkjes. Alles in mooie zachte stoffen in niet-schreeuwerige kleuren en voorzien van een print.

Veelal unisex, want zelfs de kleur “Purple Dove” is wat ons betreft geschikt voor zowel meisjes als jongens. Dit seizoen is er keuze tussen 3 overall prints, Hare, Raindrops en Fox. En daarnaast zijn er nog een aantal statement prints toegevoegd.

Inmiddels hebben we een item uit de AW17 collectie Pimsa in huis, zoals ik vorige week al deelde op Instagram. En daar gaan we proberen een leuke shoot mee te doen. Want dat is wel iets dat ik vaker zie bij nieuwe merken, dat de fotografie nog wel beter mag. Het doet echter niets af aan de kleding want daar gaat het natuurlijk om. En de zachte stof, dat kan ik inmiddels bevestigen, net zoals de mooie gedekte kleur en natuurlijk de toffe overall print.

Mag ik nog melden dat je t/m 22 oktober 20% korting krijgt op de herfts/winter 2017 collectie.  je hebt er geen code voor nodig, de korting is al verwerkt op de website. Zeker eens een kijkje nemen op de website van Pimsa en wellicht ontdek jij dan vandaag ook dit nieuwe Nederlandse merk.

kledingstapel close up mijn naam is -trui newbornset pippa - hare pants pippa jurk hare raindrops dress sam - slim longsleeve sam - vos sam en pim

Pimsa

 

Advertenties

shop

Carlijnq

shop

Orange Mayonnaise

shop

Little Label

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

MEET MISTER FRED

VORIG ARTIKEL

KIDS ON THE MOON AW17

VOLGEND ARTIKEL

FASHIONSHOOT RASPBERRY REPUBLIC

Meer artikelen

Fashion, Interior

Kindish

Zo maak je ons Monochrome lovers blij

Fashion

Nieuw Merk: Pimsa

Een nieuw Nederlands Merk

Fashion

KYOTO SWAN

By Blossomkind

Fashion

fashionshoot Raspberry Republic

Twinning is winning

Fashion

MILK & BISCUITS

Een Engels - Chinees Label

Lifestyle

BLENDER MUSTHAVE

De rugzak van Nununu