musthave: Umi Speelkeukentje

Het mooiste keukentje van 2018

2018! Het jaar is net begonnen en wat heb ik genoten van de dagen vrij, samen met ons gezinnetje, familie en vrienden. Een nieuw jaar. Een nieuwe start. Al ben ik niet zo van de goede voornemens, ik heb me wel voorgenomen wat minder met “spullen” bezig te zijn.

Met 2 kinderen en een man in huis, komen er ook heel wat spullen in huis. En heb ik de laatste jaren heel wat tijd verspild met het verplaatsen van spullen. Oftewel, opruimen!

De truc is natuurlijk om minder spullen te “bezitten” zodat er ook minder rommel kan ontstaan. En kocht ik deze kerstvakantie het boek “Vaarwel Spullen” van Fumio Sasaki”. Al was het maar vanwege de mooie (minimalistische) kaft. Het leest heerlijk en is een eye-opener.

Nou ben ik niet voornemens een echte “minimalist” te worden zoals in het boek beschreven. Maar de nadruk in 2018 ligt nog meer op minder..maar wel mooie spullen. Hele mooie spullen. Zoals het speelkeukentje van Woodchuck. Nooit eerder zo’n mooi en toch ook minimalistisch speelkeukentje gezien. Hij is net op de markt. En wordt met liefde gemaakt. Prachtig!

Laat deze eerste Blender Musthave van 2018 een voorbode zijn van een mooi, minimalistisch, duurzaam (en vooral gezond & gelukkig!) 2018 voor iedereen. En mag het ook een voorbode zijn voor al dat moois dat we weer gaan brengen op Blender.  Ben je er ook weer bij? Dat zou ik in elk geval heel tof vinden.

Woodchuck Umi speelkeukentje

IMG_4540-3-e1514969522601 (1) IMG_4543-2-e1514969563720 IMG_4553-e1514969443746

Advertenties

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Little Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Kinderwonderland

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

The Milk Minimalist

shop

Orange Mayonnaise

VORIG ARTIKEL

fashionshoot: Jetpaq

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot raspberry republic

Meer artikelen

Fashion

BABY MUSTHAVE #8

Nixnut

Fashion

FASHIONSHOOT MINI RODINI

DE Mouse Print

Fashion

GRAY LABEL AW17

nieuwe kleuren, nieuwe items

Fashion

MINI RODINI AW17

Darling Britian

Fashion

Ine de Haes Winter 2015

Modher Collection

Fashion, Interior

Blendershoot: Gugguu & Plan Toys