musthave: Fruits & Veggies

van Oli & Carol

Wie is er niet mee groot gebracht: “Je moet de groenten van Hak hebben”. Bij Blender maken we een nieuwe slogan: “Je moet de groenten & fruit van Oli & Carol hebben”.

De serie is nieuw en bestaat uit Arnold the Avocado, Brucy  the Broccoli, Wally the Watermelon, Cathy the Carrot en Kendall the Kale.

Kennen we Oli & Carol al van de grote variatie aan speeltjes gemaakt van 100% natuurrubber, zoals de bootjes, auto’s en wereldbollen. Deze nieuwe serie is wel erg uitnodigend om mee te spelen. En is daarnaast een mooie manier om groente en fruit onder de aandacht te brengen bij onze kleintjes.

Mijn favoriet uit de serie is de watermeloen, maar deze is toch wel het leukst als je hem combineert met een aantal groenten uit de serie.

Zo nieuw dat ik ze nog niet veel gezien heb in NL, maar ik weet dat ze binnenkort bij Kinderwonderland te vinden zijn. Wil je niet wachten en direct meer zien, check dan hier de site van Oli & Carol.

Echt een leuk speeltje om op het verlanglijstje van Sinterklaas te zetten, toch? En dan maar hopen dat de Sint niet alleen van pepernoten houdt, maar ook van groenten & fruit.

arnold-the-avocado (1) arnold-the-avocado (2) arnold-the-avocado (3) brucy-the-broccoli cathy-the-carrot (1) cathy-the-carrot kendall-the-kale wally-the-watermelon (1) wally-the-watermelon

Advertenties

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Kinderwonderland

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Little Label

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

shop

Goodmorning Sunshine

VORIG ARTIKEL

MUSTHAVE: LUNCHBOX en Snackbox

VOLGEND ARTIKEL

MINI RODINI HOME COLLECTIE

Meer artikelen

Fashion

Webshop spotlight Goodmorning Sunshine

Popupshop, I Dig Denim, Yporque, Babe & Tess, Circle of Trust. Mix & matchen maar

Lifestyle

BLENDER MUSTHAVE

De rugzak van Nununu

Fashion

FASHIONSHOOT MOLO

HIp & Deens

Fashion

fashionshoot Kids On The Moon

Sunset, Denim en Oker

Fashion

FASHIONSHOOT NUNUNU

By Blossomkind

Fashion

Fashionshoot Colourful Rebel

Rebelproof