Mini Rodini 2nd drop

De winterjassen zijn er

We hebben er op gewacht, 7 september 2017  10u, oftewel de tweede drop Mini Rodini AW17. Wat kunnen we verwachten: Heel veel dieren: de tekkels, vleermuizen, duiven en vlinders. En natuurlijk de winterjassen. Een van mijn favorieten is de donkerblauwe winterjas met rode overall “sausage dog” print, oftewel de tekkel. Voeg er nog een nepbontkraag aan toe en de jas is compleet. Oh, Mini Rodini wat ben je weer leuk.  We gaan weer een seizoen beleven van een kleurenmix en bovenal een mix aan overall prints. Want als je Mini Rodini draagt dan kan je heerlijk mix & matchen.

Waar is de collectie op gebaseerd? Dit herfst/winter seizoen 2017 brengt Mini Rodini een ode aan het Britse platteland en de “Secret Gardens”.  Darling Britian is dan ook de naam van deze collectie. Overwoekerend groen, konijnen en vossen. En lopen we zelf met rubberlaarzen. Het regent pijpenstelen. Ja ook dat is Groot Brittannië.

Mini Rodini is er voor de kids van 0 tot 11 jaar en is een mix van eclectische aardetinten en statementprints en bevat alle onderdelen die nodig zijn voor het komende seizoen. Daarnaast maakt Mini Rodini  het waar met een cijfer van “99 % sustainable materials yearly”.

Mini Rodini online shoppen bij : Hygge Concept Adorable Kidzz Bon Bon Bleu  +  Bling Sunday’s Best  +  Orange Mayonnaise   +  Sama Sama Shop

minir Mini-Rodini_6 MIni-Rodini_8 Mini-Rodini_9mini

Advertenties

shop

Carlijnq

shop

MEET MISTER FRED

shop

The Milk Minimalist

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

Little Label

shop

Bling Sunday’s Best

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

shop

ADORABLE KIDZZ

VORIG ARTIKEL

RASBERRY REPUBLIC

VOLGEND ARTIKEL

FAShionshoot Caroline BOSMANS AW17

Meer artikelen

Fashion

Booso

Like a bird

Lifestyle

A BOY OR A GIRL

we weten het!

Fashion

QUINN AND FOX

The Saterdayafternoon Collection

Fashion

fashionshoot raspberry republic ss18

the orient express

Fashion

Lucky No. 7

Boys Only?

Fashion

House of Jamie 2017

stylisch en ready-to-wear