Mini Rodini 2nd drop

De winterjassen zijn er

We hebben er op gewacht, 7 september 2017  10u, oftewel de tweede drop Mini Rodini AW17. Wat kunnen we verwachten: Heel veel dieren: de tekkels, vleermuizen, duiven en vlinders. En natuurlijk de winterjassen. Een van mijn favorieten is de donkerblauwe winterjas met rode overall “sausage dog” print, oftewel de tekkel. Voeg er nog een nepbontkraag aan toe en de jas is compleet. Oh, Mini Rodini wat ben je weer leuk.  We gaan weer een seizoen beleven van een kleurenmix en bovenal een mix aan overall prints. Want als je Mini Rodini draagt dan kan je heerlijk mix & matchen.

Waar is de collectie op gebaseerd? Dit herfst/winter seizoen 2017 brengt Mini Rodini een ode aan het Britse platteland en de “Secret Gardens”.  Darling Britian is dan ook de naam van deze collectie. Overwoekerend groen, konijnen en vossen. En lopen we zelf met rubberlaarzen. Het regent pijpenstelen. Ja ook dat is Groot Brittannië.

Mini Rodini is er voor de kids van 0 tot 11 jaar en is een mix van eclectische aardetinten en statementprints en bevat alle onderdelen die nodig zijn voor het komende seizoen. Daarnaast maakt Mini Rodini  het waar met een cijfer van “99 % sustainable materials yearly”.

Mini Rodini online shoppen bij : Hygge Concept Adorable Kidzz Bon Bon Bleu  +  Bling Sunday’s Best  +  Orange Mayonnaise   +  Sama Sama Shop

minir Mini-Rodini_6 MIni-Rodini_8 Mini-Rodini_9mini

Advertenties

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

MEET MISTER FRED

shop

Bling Sunday’s Best

shop

The Milk Minimalist

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Carlijnq

shop

Little Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

Kinderwonderland

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

VORIG ARTIKEL

RASBERRY REPUBLIC

VOLGEND ARTIKEL

FAShionshoot Caroline BOSMANS AW17

Meer artikelen

Fashion

SALE ALERT

alvast een leuk rijtje

Fashion

fashionshoot Kids On the Moon

Een echte jongenslook

Fashion

TAmbere SS18

collectie met wow factor

Fashion

HOuse of Jamie

Powder Pink in da House

Fashion

fashionshoot Gugguu

Winterwarm

Fashion

Carlijnq

AW17 is te gek