MAED FOR MINI AW16

WiLD AT HEART

Oh wat is dit leuk en de lancering van de herfst/winter 2016 collectie van Maed for Mini is vanavond 14 september om 20.00u.

Het baby/ kinderlabel Maed for mini laat voor dit seizoen een sterke collectie zien, waarbij het thema ‘Wild at Heart’ de boventoon voert. De collectie is geïnspireerd op het vrolijke kinderboek: ‘Meneer Tijger wordt wild’. De ontwerpen, vormgegeven in comfortabele fits en zacht katoen, hebben een gebalanceerde mix van dierenprints en sprekende pastelkleuren. Alle stoffen in deze collectie zijn GOTS gecertificeerd. Whraaaah!

Deze herfst/wintercollectie is dus geïnspireerd op het lievelingsboek van hun zoon: ‘Meneer Tijger wordt wild’. Maed for mini kan zich volledig vinden in de filosofie van de schrijver: ‘iedereen zou af en toe even wild moeten zijn’. In de ontwerpen spelen dit seizoen dierenprints de hoofdrol. Romper Smiling Zebra is het parade paardje uit de vorige collectie. In combinatie met de zachte elastische katoenen legging, in dezelfde zwart/wit zebraprint, tovert deze outfit een glimlach op het gezicht van elk kindje. Olijfgroen, blijft een trendkleur en is de basis voor de Cranky Crocodile lijn. De minimalistische print geeft een moderne interpretatie van een krokodillenbek. De romper is de ware blikvanger en laat zich het beste combineren met de Cranky Crocodile legging en knie kousen. Dat stijlvol en pittig samen gaan, bewijst de lijn White Leopard met de opvallende luipaard print sweat shirt en een legging in hetzelfde zwart/wit design.

Elk seizoen vinden we de sokken en vooral lange kousen weer te heerlijk voor die kleintjes. Dit seizoen komen er voor het eerst ook maillots bij, Maak ons gek! Allemaal even leuk. Van goud geel (ook in volwassenmaten voor wie aan twinning wil doen) tot de allerleukste zwart-wit kousen in een white leopard print. En daarnaast is de accessoire lijn is uitgebreid met de Brown Leopard Blanket. Heerlijk om je kleintje in te wikkelen deze herfst/winter. Lovely!

AW16 vind je op de Website van Maed For Mini.

Maed for mini 2-rgb Maed for mini 4-rgb Maed for mini 5-rgb Maed for mini 8-rgb Maed for mini 9-rgb Maed for mini 10-rgb Maed for mini 11-rgb Maed for mini 12-rgb Maed for mini extra 2-rgb Maed for mini extra-rgb

Advertenties

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Goodmorning Sunshine

shop

The Milk Minimalist

shop

Little Label

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Orange Mayonnaise

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

Kinderwonderland

VORIG ARTIKEL

HOW TO DiSSAPEAR BOBO CHOSES AUTUMN 2016

VOLGEND ARTIKEL

SPROET & SPROUT

Meer artikelen

Fashion

fashionshoot Gugguu

Comfort & Cool

Fashion

WEBSHOP SPOTLIGHT MOMS TO THE MAX

Because Moms want the Max!

Fashion

Fin & Vince

Wat een te gekke collectie

Fashion

BUDGET shoppen

2 x zomerjurkjes

Fashion

When SALE IS ON

Fashion

MINI RODINI AW16 Second drop

young and free in alaska