kids on the moon Summer 2017

dancing in the moonlight

Geïnspireerd door de maan die licht op het land van de nachtdromen werpt. Hij ontwaakt je, nodigt je uit om te dansen en neemt je mee op een reis in de nacht van het maanlicht.

De poëtische invloeden op de zomer 2017 collectie Kids On the Moon. En dus zien we losse silhouetten, ruches op mouwen die lijken op de vleugels van nachtvlinders. Maar ook verschoten stoffen, lichte denims en gewassen jerseys. Perfect voor nachtwandelingen op de daken onder de volle maan.

Maar zonder twijfel ook gemaakt voor de modebewuste meisjes en jongens. Dit Poolse merk hebben we jaren geleden al in ons hart gestolen en dragen wij ook elk seizoen weer met zoveel plezier. Ik kan dan ook niet wachten jullie weer een toffe jongens look te laten zien met dit merk. Want is het merk vooral geschikt voor de meisjes, als je goed oplet kom je ook echt te gekke items tegen voor de jongens.

Hoe de collectie er verder uitziet, zie je in de volgende foto’s. Meer zien? Check dan de website van Kids On the Moon. in NL shop je de nieuwe collectie o.a. hier.

A-line ombre dress denim jumpsuit (2) denim vest_denim bow pants denim vest_ombre skirt emerald yoke blouse_denim bow shorts jersey ruffle top_tutu ombre jersey tee_denim pants jersey tee_denim shorts jersey top-sand shorts jumpsuit ombre yoke dress ruffle denim dress ruffle top_denim bow pants striped frill blouse_denim bow pants striped longsleeve_sand shorts striped ruffle top_denim bow shorts

Advertenties

shop

Kinderwonderland

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

MEET MISTER FRED

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Gray Label

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

FASHIONSHOOT BLOSSOMKIND

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot tao & Friends

Meer artikelen

Interior

BLENDERSHOOT TED & TONE

Leuke items van dit merk in de kinderkamer

Fashion

HOW TO DiSSAPEAR BOBO CHOSES AUTUMN 2016

By April Perry

Fashion

2 x Launchday

Bobo Choses & Mini Rodini

Fashion, Interior, Lifestyle

WEBSHOP SPOTLIGHT

The Milk Minimalist

Fashion

Fashionshoot Colourful Rebel

Rebelproof

Lifestyle

4 x Boeken

Toy Hunt