JEPTAQ AW15

"Loop naar de Maan"

Nu de herfst in aangebroken en de bladeren van de bomen vallen, is het een mooi moment voor inspiratie van de AW15 collectie van JETPAQ.

De AW15 collectie bestaat uit verschillende prints die doen denken aan een reis door de ruimte; kleine sterren, een grote maan en het sterrenstelsel. Met de warme kleuren en zachte tinten die in deze collectie veelal terugkomen, zijn de kids helemaal winter klaar. Warm, donker bruin, dromerig licht blauw, zacht rood en mosterd geel zijn de kleuren voor dit seizoen en perfect met elkaar te combineren.

‘Loop naar de maan’ is de titel en inspiratie voor de JETPAQ winter collectie. De JETPAQ kids reizen dit seizoen naar de maan. Ze hebben hun rugzakjes ingepakt met de perfecte uitrusting voor een bezoek; een stuk of 10 ladders voor de tocht naar boven, een vlag om hun bezoek te markeren en een zakje vol sterrenstof. Want wat is er mooier dan een nacht logeren op de maan?

Een jong Nederlands label voor échte kids dat is opgericht in 2013 door Jet Teunis. JETPAQ maakt kleding waarin gespeeld, geravot en ontdekt kan worden! Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op kinderen en hun manier van denken en leven.

Al JETPAQ’s kledingstukken zijn hand-geverfd, handmatig gezeefdrukt en met liefde gemaakt. Elk item is uniek en gemaakt om in bomen te klimmen,  om steentjes in te verzamelen en om heerlijk in rond te rennen.

Daarnaast komt JETPAQ dit seizoen voor het eerst met een complete accessoire collectie bestaande uit tassen, mutsen en een stoere bandana speciaal voor meiden. Happy Autumn!

Meer zien? Kijk dan op de website van JETPAQ  en bij Meet Mister Fred >

JETPAQ-2-1024x682JETPAQ-3-1024x682JETPAQ-1-1024x682 JETPAQ-4-1024x682 JETPAQ-5-1024x682 JETPAQ-6-1024x682 JETPAQ-7-1024x682 JETPAQ-8-1024x682 JETPAQ-9-1024x682

Advertenties

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Goodmorning Sunshine

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Orange Mayonnaise

shop

Kinderwonderland

shop

Little Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

VORIG ARTIKEL

FAshion shoot Ibiza

VOLGEND ARTIKEL

FAshion Shoot Kids on the Moon

Meer artikelen

Fashion, Lifestyle

FASHION SHOOT

Being 5 & Back to School

Fashion

WEBSHOP SPOTLIGHT: LITTLE FINE FEATHER

PRINTS, KLEUR EN FAIRTRADE FASHION

Fashion

Fashionshoot Cavaliervault

By Blossomkind

Interior, Lifestyle

NEW BRAND: TED & TONE

lifestyle & interior

Fashion

fashionshoot Gugguu

Comfort & Cool

Fashion

FASHIONSHOOT MOUSE IN A HOUSE

Een stoere look met zacht geel