IGLO + INDI SS17

suburban adventures

Yeah!! Vandaag lanceert een van de eerste lente/zomercollecties 2017. Wij hebben zoveel zin in het nieuwe seizoen. En ik hoef je niet uit te leggen dat we ook zoveel zin hebben in de lente en vooral ook de zomer. Na een winters weekend – wat dan wel weer heerlijk is – gaan de temperaturen weer omhoog naar gevoelswaarde “fris”. Nog even doorbijten en dan dient de lente zich aan!

Vandaag updaten we julie over Iglo + Indi SS17 Suburban Adventures. Lancering 1e drop, 12 januari 2017 10 am GMT.

Voor lente/zomer 2017, iglo + indi haalt inspiratie uit het leven in de voorsteden van IJsland. De setting is een klein stadje, omringd door natuur. De kinderen worden vroeg wakker, worden gekleed in lagen van kleding, een katten jurk gecombineerd met een legging met bubblegum print en een oversized trui van grote zus. Ze vullen hun rugzakken met hun favoriete dingen: een favoriete pop, een pot voor insecten en vlinders en eten om de dag door te komen. Ze zetten hun kleine kat in de mand, springen op hun fiets en gaan er op uit voor nieuwe avonturen, om later op de dag terug te keren onder de avondzon.

De collectie is met prints van hazen, katten, vogels en insecten, heldere kleuren van de papaja, lichte citroen, aqua en hemelsblauw, licht en speels.  SS17, we love it!

Zin om de collectie te bewonderen? Dan hebben we een nieuwtje: Iglo + Indi is vanaf heden (SS17) te vinden bij Adorable Kidzz

ii-ss17-look-01ii-ss17-look-02 ii-ss17-look-04 ii-ss17-look-05 ii-ss17-look-06 ii-ss17-look-08 ii-ss17-look-13 ii-ss17-look-14 ii-ss17-look-16 ii-ss17-look-18 ii-ss17-look-19 ii-ss17-look-21

 

 

 

Advertenties

shop

The Milk Minimalist

shop

Kinderwonderland

shop

MEET MISTER FRED

shop

Bling Sunday’s Best

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Little Label

shop

Orange Mayonnaise

VORIG ARTIKEL

IGLO + INDI fashionSHOOT

VOLGEND ARTIKEL

carlijnq ss17

Meer artikelen

Lifestyle

BABY MUSTHAVES #1

DE SPEEN

Fashion

FAshionshoot Blossomkind

Fashion

KUKUKID

Rebel but Cute

Fashion

Fashionshoot House of Jamie

The party edition

Fashion

House of Jamie 2017

stylisch en ready-to-wear

Fashion

KYOTO SWAN

By Blossomkind