HOuse of Jamie

Powder Pink in da House

Nieuws uit Amsterdam, vertelden we enkel maanden geleden op Blender, want House of Jamie introduceert een vernieuwde year-round collectie bestaande uit tijdloze  nursery,  bed-time  en  on-the-go  essentials.

En nog meer nieuws voor alle girls-moms, want er was een nieuwe kleur toegevoegd: Powder Pink. Een perfecte toevoeging aan de huidige sophisticated collectie met minimalistische designs en verfijnde details. “Count me in”, want dacht ik altijd dat ik niet zo’n roze-type was, sinds de geboorte van Beau ben ik helemaal om. Zeker als het ook nog eens zo’n mooie variant is als deze Powder Pink. Een perfecte toevoeging dus naast de unisex kleuren wit, grijs en zand, en het streepjes dessin.

House of Jamie gaf ons nog de volgende informatie: De complete accessoire lijn zal uitgevoerd worden in de nieuwe kleur Powder Pink ; mix & match voor  de  juiste  stijl  in  jouw  babykamertje. Verschillende  items hebben een  nieuw design gekregen, zoals de dekentjes, de aankleedkussenhoes, de reisslaapzak en de opbergzak voor luiers. Specifieke details zijn aangepast voor een meer sophisticated stijl en er is gekozen voor minder kleurcontrast om een neutrale stoere look te creëren. Een edgy twist voor deze collectie; zowel de bow-tie slab als het speendoekje zijn nu ook uitgevoerd in black.En het speendoekje komt in twee nieuwe schattige designs: de perfecte bow-tie en een moon shape, beide uitgevoerd in de herkenbare italian fleece cotton met jersey voering.

Genoeg info dus, nu vooral zien wat we bedoelen! Want Powder Pink kwam dus in da house. In de vorm van een slaapzak, de wintervariant. In de grootste maat waarvan ik me heb laten vertellen dat we daar heel lang mee kunnen doen. Hij is nu nog wat ruim maar in de herfst gaat hij zeker passen. En groeien is geen probleem, ruimte genoeg.

En de speenkoord is niet alleen leuk. Hij is echt superhandig. Eindelijk vinden we de speen gemakkelijk terug en rolt hij niet meer weg. En ook Beau weet haar speentje goed te vinden. Een heerlijke home collectie. En ben je ook verliefd op de kleur. Herst/winter 2017 introduceert House of Jamie deze kleur ook in haar fashioncollectie. We kunnen niet wachten!

De collectie shop je op de website van House of Jamie 

h1h3h2h5h6h7h0 h10h9 h14h11h12h15 h16 h18 h20

Advertenties

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Carlijnq

shop

Kinderwonderland

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Little Label

shop

ADORABLE KIDZZ

VORIG ARTIKEL

MINI RODINI AW17

VOLGEND ARTIKEL

NUNUNU aw17

Meer artikelen

Lifestyle

BLENDER MUSTHAVE

Deze travel buddies hebben verborgen magneten

Fashion

MAED FOR MINI AW16

WiLD AT HEART

Fashion, Interior

5 X Instalove

Wat is Instagram toch een cool medium

Fashion

FASHIONSHOOT QUINN AND FOX

BY BLOSSOMKIND

Fashion

iglo + indi

Shadow Play

Fashion

Gray Label SS17

Een dag in het Atelier