HOUSE OF JAMIE AW18

Here comes Trouble

Laten we deze blogpost eens beginnen met waar het om draait, want gaat het niet in eerste instantie over de kwaliteit van al dat moois. Zoals je niet mooi kan koken zonder goede ingrediënten, kun je geen top collecties brengen zonder mooie & eerlijk geproduceerde stoffen. En House of Jamie gaat voor nothing but the best als het gaat over de stoffen en materialen die gebruikt worden voor haar collecties. Alle producten zijn Fair Trade en gemaakt van OEKO-TEX gecertificeerd katoen & 100% organic linnen. Ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht geproduceerd in Istanbul. De liefde voor het vak vertaalt zich naar duurzame en tijdloze collecties van het allerzachtste soort. Quality is key. Dat is iets dat we nog eens willen benadrukken en waar we ons, als consumenten altijd bewust van moeten zijn als we gaan shoppen.

Ok, maar wat brengt House of Jamie dit seizoen? De Autumn & Winter 2018 collectie draagt de naam ‘Here Comes Trouble’ waarbij de basics, gevormd door bekende klassiekers, zijn omgetoverd tot statement items. Nieuw zijn de Rocky Leopard print, de warme kleur Rust, een grijze Rib Jersey en designs waar stijlvolle moeders wel raad mee weten.

House of Jamie lanceert dit seizoen een knaller van een print voor echte wild ones: Rocky Leopard. Een winterse variant met grijstinten waar antraciet de boventoon voert. Bestsellers, zoals de Bow Tie Legging, Oversized Dress en het Crewneck Sweatshirt, krijgen door deze nieuwe print een stoere update en veranderen in musthave items voor leopard lovers. Roar!

Ook is de krachtige statement kleur Rust toegevoegd: de perfecte aanvulling op het bestaande kleurenpalet. Een aantal klassiekers en ook nieuwe designs, zoals de Pleated Dress en Button Cardigan verschijnen in deze warme tint. Een stevige Rib Jersey maakt ook zijn entree deze herfst in twee varianten: de Longsleeve Tee en Bodysuit. Fijne basics voor stoere boys

Verder op het menu een aantal spiksplinternieuwe designs, zoals de Long Tulle Skirt voor prima ballerina’s en twee fijne outdoor items; de Baseball Jacket en de Long Scarf. Om van top tot teen te kunnen shinen zijn er Tights en Kneesocks aan de collectie toegevoegd in de kleuren: Rocky Leopard, Black & White Referee en Candy Cane, met hier en daar een goeie glitter. Tel daar nog een aantal one of a kind items bij op, zoals de Pleated Skirt, Pierrot Tee & de Scallop Bodysuit en het resultaat is een vernieuwende, totally spot on collectie.

Best collection ever, als je het ons vraagt. We hebben al een aantal items in huis en ik kan je zeggen dat de kleur Rust werkelijk fantastisch is, de kousen en maillot te leuk zijn. En oh lala, de Baseball Jacket is ook zo goed! Super comfortabel en lekker dik maar toch ook stijlvol. Heerlijk voor het komende seizoen. En de scarfs zijn ook al zo fijn. We laten het de komende weken nog zien in onze Blender Fashionshoots.

Meer zien? Kijk dan op de HOJ website

 

5MMbPwZg 09fSaFpQ b4LbuAtg B7WzhxJQ CEmr6PBw FlFx9GBQ g60QDbog gBGNY4mw HLDBt8WA jdbZjKTQ Jq0FNXAg jWAxIHgw k3Sqj2BA khItu19A L2-CSEUg ngnBws1g -P9zFpNA PH6TDrKQ PnsBF28A rfQZBGvg tnbEPQTQ ufabR2pQ vc82cxag VTsU1eEA ZLbRdqZA zqErAhJA

Vandaag 20 augustus lanceert HOJ “Here comes Trouble”. Een mooie dag, want vandaag is onze Daan jarig en wordt hij alweer 8 jaar. Daarom een Hiep Hiep hoera voor mijn kleine (lees: grote) jongen.

House of Jamie

wA5Maxfg

Advertenties

shop

Orange Mayonnaise

shop

Little Label

shop

Kinderwonderland

shop

MEET MISTER FRED

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Gray Label

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

VORIG ARTIKEL

fashionshoot gugguu

VOLGEND ARTIKEL

WEBSHOP SPOTLIGHT

Meer artikelen

Fashion

FASHIONSHOOT BLOSSOMKIND

stop terror

Fashion

fashionshoot met HOuse of Jamie

For the love of Leopard

Fashion

Caroline Bosmans

A stunning AW16 collection

Fashion

Fashionshoot Cavaliervault

By Blossomkind

Interior

PIET HEIN EEK X IKEA

Nu in de winkels

Fashion

IGLO + INDI AW17 collectie

terug naar de jaren '90