HOUSE OF JAMIE AW17

Brutaal en Speels

En weer hebben we een lancering te pakken en kunnen we niet anders dan schrijven over AW17 House of Jamie. De officiële lanceerdatum was 29 augustus 2017. Dus ligt die te gekke collectie nog geen 24 uur in de schappen. En wat is het weer een fijne & toffe collectie.

Kennen we House of Jamie voornamelijk van de sophisticated looks en de neutrale kleuren. Dit seizoen introduceren ze een collectie van contrasten met de toevoeging van een langverwachte kleur: Powder Pink.

Deze poederroze kleur zagen we al in de Home collectie, maar nu – eindelijk – kan deze kleur ook gedragen worden door de baby’s & kids, want zoals bekend loopt de collectie van 0 t/m 8 jaar.

Een aantal must-haves uit de collectie zijn, om te beginnen de Bonnet. Maar ook de Girls Sweater met ruffles aan de mouwtjes is er eentje om in te lijsten…of om te dragen natuurlijk.  En voor een stoere (unisex) look is er de Button Baggy Pants. Voor de kleintjes is de Baby Suspender Pants ook een echte musthave als je het mij vraagt.

Brutale en speelse ontwerpen. Meer zien kan op de website van House of Jamie en via deze link kom je direct bij de nieuwe AW17 collectie. Hit it!

HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 6 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 7 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 8 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 11 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 13 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 17 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 18 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 21 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 23 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 26 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 28 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 29 HouseOfJamie BrandPhoto AW17 - 75

Advertenties

shop

Little Label

shop

Gray Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

BON BON BLEU

shop

new: Little Fine Feather

shop

SAMA SAMA SHOP

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

shop

NEW: HYGGE CONCEPT

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

shop

Little Legends

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

FASHIONSHOOT LION OF LEISURE

VOLGEND ARTIKEL

Nixnut AW17

Meer artikelen

Fashion

fashionshoot Tao & Friends

Twinning Sleep Wear

Fashion

POPUPSHOP

Born to be wild

Fashion

FASHIONSHOOT NIXNUT

UNISEX BASICS

Fashion

BUDGET shoppen

2 x zomerjurkjes

Fashion, Interior

HOUSE OF JAMIE LANCEERT BRETON NURSERY & BEDTIME COLLECTION

Baby Musthaves #3

Fashion

MONOCHROME TANKS

SPRING BASICS WE CAN'T LIVE WITHOUT, BY APRIL PERRY