House of Jamie 2017

stylisch en ready-to-wear

Amsterdam, 31 januari 2017. Vandaag lanceert een top merk en daar willen we jullie graag van op de hoogte brengen. Fan van het eerste uur, is dit merk uitgegroeid van lifestyle brand naar een volwaardig fashion & lifestyle brand. Uit Amsterdam, hebben we het natuurlijk ook House of Jamie.

House of Jamie introduceert een stijlvolle ready-to-wear voorjaar/zomer ’17 collectie, chique en speels, gemaakt voor de kleine rebel. Nieuwe geavanceerde en verfijnde ontwerpen in een verscheidenheid van tijdloze kleuren, met fijne details in mooie stoffen. Gemaakt voor onze jongens en meisjes om te spelen waar en wanneer ze willen. Geen beperkingen voor de aankomende lente & zomer!

De nieuwe collectie bestaat uit zeven nieuwe speelse ontwerpen in zachte lichte stoffen en minimalistische kleurtonen, zoals snow white, little stripes and edgy black. De onlangs toegevoegd nieuwe grotere maten (5/6 en 7/8 jaar) zijn ook te vinden in deze collectie.

Voor meisjes is er de perfecte Jumpsuit met leuke ruches, steekzakken en satijn koorden toegevoegd. Of creëer een coole jongens look met de raw edge Tanktop en de Summer Short.

Voor de kleintjes is er de Summer Button Suit en een Bloomer. Maar het leukste item uit de collectie is misschien wel de Ruffled Bonnet. Ik zie Beau-tje er al mee in het eerste voorjaarszonnetje zitten. Natuurlijk gecombineerd met een Bloomer uit de collectie.

// House of Jamie //

View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2

Advertenties

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Little Label

shop

The Milk Minimalist

shop

MEET MISTER FRED

shop

Orange Mayonnaise

shop

Kinderwonderland

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

Tiny Cottons X PUMA

VOLGEND ARTIKEL

filemonkid zomer 2017

Meer artikelen

Fashion

Caroline Bosmans

AW15 All about Birds

Fashion, Interior

Kindish

Zo maak je ons Monochrome lovers blij

Fashion

SALE ADVENT

deel 2

Fashion

Fashionshoot Mouse in the house, BEach and Bandits and Mini Rodini

Fashion

Webshop spotlight Goodmorning Sunshine

Popupshop, I Dig Denim, Yporque, Babe & Tess, Circle of Trust. Mix & matchen maar

Fashion

FASHIONSHOOT LION OF LEISURE

DEEL 2