House of Jamie 2017

stylisch en ready-to-wear

Amsterdam, 31 januari 2017. Vandaag lanceert een top merk en daar willen we jullie graag van op de hoogte brengen. Fan van het eerste uur, is dit merk uitgegroeid van lifestyle brand naar een volwaardig fashion & lifestyle brand. Uit Amsterdam, hebben we het natuurlijk ook House of Jamie.

House of Jamie introduceert een stijlvolle ready-to-wear voorjaar/zomer ’17 collectie, chique en speels, gemaakt voor de kleine rebel. Nieuwe geavanceerde en verfijnde ontwerpen in een verscheidenheid van tijdloze kleuren, met fijne details in mooie stoffen. Gemaakt voor onze jongens en meisjes om te spelen waar en wanneer ze willen. Geen beperkingen voor de aankomende lente & zomer!

De nieuwe collectie bestaat uit zeven nieuwe speelse ontwerpen in zachte lichte stoffen en minimalistische kleurtonen, zoals snow white, little stripes and edgy black. De onlangs toegevoegd nieuwe grotere maten (5/6 en 7/8 jaar) zijn ook te vinden in deze collectie.

Voor meisjes is er de perfecte Jumpsuit met leuke ruches, steekzakken en satijn koorden toegevoegd. Of creëer een coole jongens look met de raw edge Tanktop en de Summer Short.

Voor de kleintjes is er de Summer Button Suit en een Bloomer. Maar het leukste item uit de collectie is misschien wel de Ruffled Bonnet. Ik zie Beau-tje er al mee in het eerste voorjaarszonnetje zitten. Natuurlijk gecombineerd met een Bloomer uit de collectie.

// House of Jamie //

View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/house-of-jamie-ss17 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2 View More: http://anciolina.pass.us/houseofjamie2

Advertenties

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

shop

Kinderwonderland

shop

Gray Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

Tiny Cottons X PUMA

VOLGEND ARTIKEL

filemonkid zomer 2017

Meer artikelen

Fashion

HOW TO DiSSAPEAR BOBO CHOSES AUTUMN 2016

By April Perry

Fashion

San Francisco, Summer of Love

Playa Edition

Interior, Lifestyle

Blender Gift Guide

Elke dag nieuwe GIFTS, LAST UPDATE

Fashion

Gray Label SS18

Fashion

HOUSE OF JAMIE AW17

Brutaal en Speels

Fashion

fashionshoot NUNUNu

De sleeveless Aviator Overall