Gray Label A/W 15-16 Collection: ‘Tied to the Sea’

Organic apparel for the little minimalist

Gray Label lanceert voor de tweede keer een compacte, seizoensgebonden collectie. Voor komende winter heeft Emily Gray, bedenkster en oprichtster van het merk, zich laten inspireren door de zee.

‘Tied to the sea’ is een collectie met frisse maritieme strepen en nieuwe kleuren als zeegroen en ‘bijna’ zwart. (Bijna) zwart! En laten we daar nou zo van houden! Sweaters, blazers en jurkjes met kraagjes: alles voor zeemeerminnen, kapiteins en matrozen in spé. Maar het is voor ons toch weer de Salopette die ons hart het meeste steelt.  Zeker in combinatie met de nieuwe kleur “almost” black. Maar ook in de andere kleuren is de Salopette (eindelijk) weer verkrijgbaar. Een echt musthave item, want de salopette oftewel durangee is ook winter 2015 een hot item.

Nog een eye-candy is de Double Breasted bodysuit. Briliant! Unisex en ook deze is gemaakt van mooie Italiaanse stoffen. En ook dat zie je aan de collectie. Het gebruik van mooie stoffen!

Gray Label staat bekend om de minimalistische designs en de ‘understated’ uni kleuren. Emily’s wens is om per seizoen een aanvulling te bieden, zodat er iedere keer toch weer een nieuw, compleet geheel ontstaat.

Gray Label Seasonal Productcampaign-props-28

Over Gray Label
Gray Label werd in 2010 opgericht door Emily Gray en heeft sindsdien naam gemaakt op het gebied van kwalitatieve basics voor kinderen. Het merk kiest voor een relaxte uitstraling met volwassen details zonder aan de kinderlijke onschuld voorbij te gaan. De items van Gray Label zijn gemaakt voor baby’s en kinderen van 0-8 jaar. De materialen zijn van zacht 100% organic katoen en overleven met gemak vele wasbeurten.

Naast een goedlopende webshop en meer dan vijfenzeventig buitenlandse verkooppunten zoals Orange Mayonnaise , is sinds september een eigen offline verkooppunt in de Oude Looiersstraat in Amsterdam.

Go hit the New Collection Gray Label “Tied to the Sea”

Gray Label Seasonal Productcampaign-props-68 Gray Label Seasonal Brandcampaign-1 Gray Label Seasonal Brandcampaign-104 Gray Label Seasonal Brandcampaign-314 Gray Label Seasonal Brandcampaign-373 Gray Label Seasonal Productcampaign-2 Gray Label Seasonal Productcampaign-174 Gray Label Seasonal Productcampaign-216 Gray Label Seasonal Productcampaign-278 Gray Label Seasonal Productcampaign-468 Gray Label Seasonal Productcampaign-props-16 Gray Label Seasonal Productcampaign-props-18 Gray Label Seasonal Productcampaign-props-53

Gray Label AW15

Advertenties

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Gray Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Little Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

VORIG ARTIKEL

Kindish

VOLGEND ARTIKEL

MINI RODINI AW15

Meer artikelen

Fashion

House of Jamie viert feest

The Party Collection

Fashion

FASHIONSHOOT LION OF LEISURE

DEEL 1

Interior

BUDGETTIP: DUKTIG IKEA KEUKENTJE

tijdelijk in prijs verlaagd

Fashion

fashionshoot Little Creative Factory

by april Perry

Lifestyle

NIEUWE ITEMS VAN DESIGN LETTERS

stuk voor stuk Blender Musthaves

Lifestyle

BABY MUSTHAVES #1

DE SPEEN