FILEMONKID FASHIONSHOOT

Zweden, het land van Ikea, Abba...en Filemonkid

Het werd in huis ontvangen met het woord “cool!” De items liet ik een voor een zien en bij elk kledingstuk en zeker ook de pet kwam er een “cool” kreet uit. Jongens van 5 vinden tijgers cool. En geef ze eens ongelijk. Dat de trui reversible is maakt het alleen nog maar leuker, of in dit geval, cooler!

Elk seizoen worden we meer en meer verliefd op dit Zweedse Fashionlabel, Filemonkid. Een unisex label uit Gotenburg voor de leeftijd van 0 t/m 7 jaar. En elk seizoen komt dit merk weer met bijzondere grafische prints, die niet alleen speels zijn, maar ook onverwachte details bevatten. Zo zijn de sweaters met overall tiger- en raccoon print dus omkeerbaar is. Zin in iets anders? Dan keer je hem gewoon om. En we laten natuurlijk beide opties zien.

Zachte sweats en mooie jerseys. Altijd in frisse kleuren en altijd voorzien van een frisse print. Nee, bij Filemon vind je geen basics. Als je Filemon draagt dan draag je het met plezier. Maar ook de cap is heel goed. Prachtige kwaliteit en de KID print is geborduurd. Mooi!

Alles is trouwens gemaakt van 100% biologisch katoen en geverfd met natuurlijke inkt op waterbasis. Vinden wij een dikke plus! We gaan Filemonkid deze winter heerlijk mix & matchen, vandaag laten we het echter samen zien. En ja dat kan!! Een paar Dr. Martens eronder voor een extra stoere look.

Jammer dat Filemonkid geen baggybroeken in het assortiment heeft, maar we kunnen met overtuiging zeggen dat de leggings “big-boys-proof” zijn.

Filemonkid  // Retailers  // Dutch Store

filemon1 filemon2filemon6filemon3filemon4filemon8filemon7filemon11filemon9filemon10 filemon12

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Little Label

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Orange Mayonnaise

shop

Gray Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

POPUPSHOP

VOLGEND ARTIKEL

Mouse in a House AW15

Meer artikelen

Fashion

WEBSHOPSPOTLIGHT MOMS TO THE MAX

van Urban Cool tot Happy Chic

Interior

SHOOT BULBO LIGHT

Fashion

fashionshoot raspberry republic

Een onesie met print

Fashion

FASHIONSHOOT QUINN AND FOX

BY BLOSSOMKIND

Fashion

filemonkid zomer 2017

wat een grappige Alpaca print

Fashion

FASHIONSHOOT NUNUNU

By Blossomkind