fashionshoot tao & Friends

all kids are equal

Tao & Friends is dat leuke nieuwe merk uit Zweden. Misschien ken je dit merk al. Misschien ook nog niet. Geen nood, we laten je graag kennismaken met weer een leuk nieuw merk. Ook wij kregen uit de SS17 collectie voor het eerst stukken in handen. En ik kan je vertellen dat in het echt 1. de prints echt tof zijn, en ze mij een glimlach bezorgden 2. De kleuren top zijn 3. de items een heerlijke pasvorm hebben 4. Het niet alleen mooi draagt maar ook heerlijk comfortabel zit.

Hoe het onstond? Vlak voor Kerst 2014 spraken beste vriendinnen Mimmi en Selina af voor een diner in Stockholm. Het bleek een belangrijke avond, want het was tijdens dit diner dat deze vriendinnen besloten samen een label te starten. En omdat ze beide moeder zijn, werd het een kinderkleding label. Organic en met een charity-verhaal.

De zomercollectie 2017 Toa & Friends heet “All kids are Equal” en bevat natuurlijk weer de nodige grappige dierenprints. Waaronder de roze flamingo. En denk je dat roze flamingo’s enkel geschikt zijn voor meisjes. Nee hoor, roze flamingo’s zijn ook geschikt voor stoere jongens. Dit heerlijke merk gaat tot de leeftijd 6 jaar. Dus zowel voor de kleintjes als de iets grotere kids.

Benieuwd wat jullie van deze collectie vinden. Oh, en vergeet niet, Tao & Friend geeft €1 aan liefdadigheid voor elk verkocht item.

TAO & FRIENDS : in nl. o.a. hier & hier te shoppen

toa000 toa19toa00 toa15toa10 toa7toa8 toa5toa6toa1toa4toa2toa3 toa0

Advertenties

shop

Little Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Gray Label

shop

Kinderwonderland

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

kids on the moon Summer 2017

VOLGEND ARTIKEL

Musthave: No Fred Bankje

Meer artikelen

Fashion

BEAU LOVES AW16

The Galaxy

Fashion

JETPAQ AW16

komt dat zien

Fashion

MINI RODINI AW17

Darling Britian

Fashion

GIVE AWAY: WIN EEN RUGZAK + Onesie

i.s.m. Shapes of Things

Fashion

Fashionshoot Phil & Phae

Comfy Chic voor deze mini

Interior

ROOM TOUR

Een witte basis met roze accenten