fashionshoot nununu

Skull en yoga

De SS18 collectie NUNUNU is weer met veel enthousiasme ontvangen. Een urban coole collectie met een veelheid aan prints, borduursels, stoere items en een gave coole kleur.

Bovendien presenteert NUNUNU voor hun lente- en zomercollectie 2018, kunstenaar Shay Id Alony. De samenwerking tussen de Israëlische kunstenaar, geïnspireerd door mythologische figuren en Afrikaanse stammen, en het designer-duo achter NUNUNU geeft de SS18 collectie sterker dan ooit die alternatieve kijk op kinderkleding waar NUNUNU voor gekend staat.

Shay Id Alony en de designers achter NUNUNU leerden elkaar kennen in 2014 op een tentoonstelling waar de titans werden voorgesteld: zeven houten mythologische figuren, geïnspireerd door de Afrikaanse kunst. Op dat ogenblik wisten Iris en Tali dat een samenwerking met NUNUNU voor de hand liggend was.

Het is dan ook de Israëlische kunstenaar die de doodshoofd print ontwierp voor de SS18 collectie. Voor het eerst worden deze doodshoofden niet alleen geprint, maar ook geborduurd, wat de collectie een eigenzinnig en opvallend karakter geeft.

Overigens wordt de samenwerking met Shay Id Alony benadrukt door een tweede print die dit seizoen in de kijker staat: de braille-print.

En dus kozen we natuurlijk voor de Skull print. Maar op welk item. Hij is er namelijk in vele varianten. We kozen voor de yoga overall in de kleur poederroze. Een top item voor al die zomerse dagen die er gaan komen. Jawel, als we de weersverwachting mogen geloven wordt het eindelijk mooi weer. Eindelijk! En kunnen dus eindelijk al onze zomeritems uit de kast getrokken worden.

Nog even een fijn weetje: de yoga overall bevat drukknoopjes aan het broekje. Luiers wisselen gaat dus gemakkelijk! Ook daar heeft NUNUNU over nagedacht.

Beau is 18 maanden en draagt maat 2-3y. Nu nog lekker ruim, maar even groeien en de broekspijpjes gaan zo cute poffen.

NUNUNU vind je online o.a. bij Orange Mayonnaise en Adorable Kidzz

nu80 nu81 nu82 nu83 nu84 nu86 nu87 nu88 nu89 nu90 nu91 nu93 nu94 nu97

NUNUNU / Hier & Hier

 

Advertenties

shop

Kinderwonderland

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

The Milk Minimalist

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Orange Mayonnaise

VORIG ARTIKEL

De 10 Favorieten van BY-Bar

VOLGEND ARTIKEL

PIET HEIN EEK X IKEA

Meer artikelen

Fashion

fashionshoot house of jamie

uit de AW16 collectie

Fashion

Loud Apparel

save the cool nation

Fashion, Interior

BOBO CHOSES 3e DROP

Eindelijk zijn de winterjassen er !

Fashion

KIDS ON THE MOON AW17

De Talica collectie

Fashion

jezykbaby ss17

Maak kennis met dit Poolse Label

Fashion

Fashionshoot Mouse in the house, BEach and Bandits and Mini Rodini