fashionshoot NUNUNU

IK zie, ik zie...

“Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.” Want wat krijgen we te zien? Grafische afbeeldingen van het oog, maar ook een ogentest met kleine lettertjes vind je dit seizoen als print op de shirts, lange jurken en baggy pants. Daartegenover staan cijfers op broeken en shirts, natuurlijk in een oversized formaat. We hebben het over de herfst/wintercollectie 2017 van Nununu. Het merk dat wij altijd aan onze garderobe willen toevoegen. En dat geldt ook weer voor deze collectie.

Maar wat kozen we bij Blender uit de AW17 collectie? Dit maal kreeg ik wat hulp van mijn zoon. Want, jawel, hij heeft altijd een (sterke) mening als het over zijn kleding gaat. Ik liet hem de collectie zien en het item waar hij telkens over sprak was het asymmetrische vest. Een gevoerd mouwloos jasje van zilver nylon met capuchon en asymetrische rits. De keuze was dus snel gemaakt!

We combineerden het stoere vest met, voor mij wel de musthave uit de collectie, de onnavolgbare baggypants met overall eye print.

En heb jij je, net als ik, al vaak afgevraagd wat er nu precies staat op het Vision Test Shirt. Hier is het antwoord. “The greatest enemy of knowledge is not ignorance it’s the illusion of knowlegde”. Was getekend, Stephen Hawking.

Kijk, dat is nog eens een statement! Een wat mij betreft super coole fashionshoot van een vet cool merk dat ook dit keer heerlijk geurend thuis geleverd werd. Heb ik al gezegd dat ik fan ben?

Kijk je mee?

NUNUNU vind je online o.a. bij Orange Mayonnaise , Adorable Kidzz Bling Sunday’s Best

nu21 nu22 nu23 nu25 nu24nu26 nu27 nu28 nu32nu30 nu31

Advertenties

shop

Orange Mayonnaise

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Bling Sunday’s Best

shop

BON BON BLEU

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Little Label

shop

Kinderwonderland

shop

Gray Label

shop

Little Legends

shop

MEET MISTER FRED

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

SAMA SAMA SHOP

VORIG ARTIKEL

FASHIONSHOOT RASPBERRY REPUBLIC

VOLGEND ARTIKEL

fashionshoot PIMSA

Meer artikelen

Lifestyle

MUSTHAVE: LUNCHBOX en Snackbox

van Designletters

Fashion

Fashionshoot Phil & Phae

Comfy Chic voor deze mini

Fashion

When SALE IS ON

Fashion

FAshionSHOOT LIGHTS IN THE MACHINE

De unisex poncho voor het nieuwe seizoen

Fashion

Lucky No. 7

Boys Only?

Fashion

kids on the moon aw16

sunset