Fashionshoot House of Jamie AW18

Wat brengt House of Jamie dit seizoen? De Autumn & Winter 2018 collectie draagt de naam ‘Here Comes Trouble’ waarbij de basics, gevormd door bekende klassiekers, zijn omgetoverd tot statement items. Nieuw zijn de Rocky Leopard print, de warme kleur Rust, een grijze Rib Jersey en designs waar stijlvolle moeders wel raad mee weten.

Dit schreef House of Jamie in het persbericht en dat klopt! Want deze (stijlvolle) moeder weet er inderdaad wel raad mee. We konden niet anders dan kiezen voor de nieuwe kleur Rust. En geloof me, in het echt is de kleur nog mooier dan op beeld. In het echt is de stof ook echt fantastisch. Mooi zacht en lekker dik dus super geschikt voor de koude herfst en winterdagen die er echt weer gaan aankomen.

Voor Beau kozen we de Pleated Dress in de kleur Rust, maar wist je dat hij in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar is, inclusief de Leopard Print. We combineren deze stoere look met de Referee kniekousen uit dezelfde AW18 collectie van House of Jamie (die overigens wel heel prettig geprijsd zijn).

Nou leek het mij zo leuk om de look af te stylen met de Leopard Long scarf. Maar je raadt het al, ze verdomde het om hem aan te doen. Al-les heb ik geprobeerd om hem even nochalant om te doen, maar ik kan je vertellen, de “ik ben (bijna) 2 en ik zeg nee” fase is hier aangebroken. Dus die moet je er maar even bij denken. Hij is overigens top en ik denk dat ik hem zelf ook af en toe leen. Ook deze is er weer in 5 mooie kleuren, waaronder ook de kleur Rust. Maar dat laat ik je volgende keer zien in een fashionshoot met HOJ en Daan. Want ook voor jongens is er weer veel tofs.

De Leopard Long scarf is wel te zien in de shoot, maar hangt nonchalant over de piki basket van Olli Ella.

De houten speetjes zijn de Turtle and Duck van Pinchtoys.

Meer zien? Kijk dan op de HOJ website Met een directe link naar de AW18 collectie “Here Comes Trouble”

house100 house101 house102 house117house103 house106 house107 house108 house109 house110 house111 house112 house114 house115

House of Jamie. Directe link naar de AW18 collectie “Here Comes Trouble”

De piki basket van Olli Ella en de Turtle and Duck van Pinchtoys  komen uit deze nieuwe Kids concept store

 

Advertenties

shop

The Milk Minimalist

shop

Gray Label

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Kinderwonderland

shop

Goodmorning Sunshine

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

shop

Carlijnq

shop

Orange Mayonnaise

shop

KIDS WITH FLAIR

VORIG ARTIKEL

WEBSHOP SPOTLIGHT

VOLGEND ARTIKEL

Halloween with Nununu

Meer artikelen

Fashion

gugguu ss17

Een kleurijke zomer

Fashion

PHIL & PHAE SS18

Een zomerse Picknick

Fashion

GIVE AWAY: WIN EEN PAAR KIDS SLOFFEN

COLLEGIEN X NUNUNU

Fashion

KIDS ON THE MOON AW17

De Talica collectie

Fashion

NUNUNU aw17

ik zie, ik zie...

Interior

mini rodini home

coming today