fashionshoot House of Jamie

Broer & Zus in HOJ

Enkele maanden geleden, toen Beau nog echt een baby was maakten we een super lieve fashionshoot met House of Jamie. Broer en zus samen op de foto en de liefde spatte ervan af. Beau kon pas net zitten, nou ja zitten, maar wat was de shoot leuk.

Nu enkele maanden later, oftewel een seizoen later doen we het weer. Broer en zus samen op de foto, gekleed in het prachtige House of Jamie. Nu natuurlijk met items uit de onlangs gelanceerde herfst/wintercollectie 2017.

Beau kan inmiddels staan, maar vooral ook kruipen. En dan bedoel ik in dit geval: uit het beeld van de camera kruipen.  En grote broer wordt echt groot. Wat een heerlijke kids (zegt deze trotse mom) en wat zijn ze leuk samen. Ja ook in deze shoot spat de liefde ervan af.

Beau draagt de zwarte suspender skirt, gecombineerd met de girls sweater – met te gekke ruffles aan de mouwtjes – in de nieuwe kleur Powder Pink. Beau is net 1 jaar geworden en draagt maat 1-2 jaar. Een prima maat waar ze nog lekker in kan groeien.

Daan draagt de Button Baggy Pants met Breton streep (maat 7-8) Wat een te gekke broek! Hij zit heel “baggy” maar heeft toch de mooie HOJ look. Helemaal weg van deze broek ben ik. En zo leuk te combineren met een andere print. Maar op de foto’s basic gecombineerd met het ninja shirt van Nununu.

Een musthave voor de allerkleintjes uit de AW17 collectie is natuurlijk de bonnet. Hoe schattig is deze. In meerdere effen basic kleuren…of natuurlijk in breton streep. Je raad het al, we gingen voor deze laatste.

We kunnen nog uren praten over de collectie…of we kunnen jullie de foto’s laten zien, want die zeggen toch alles.  Meer zien? Kijk dan op de website van House of Jamie en via deze link kom je direct bij de nieuwe AW17 collectie. Hit it!

house1 house2 house3 house5 house4house7 house6house9 house10 house11 house12 house14 house15 house16 house17

Advertenties

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

shop

The Milk Minimalist

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Little Label

shop

Kinderwonderland

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Gray Label

VORIG ARTIKEL

Tough Cookie AW17

VOLGEND ARTIKEL

JETPAQ AW17

Meer artikelen

Fashion

fashionshoot Gugguu

Winterwarm

Lifestyle

GIVE AWAY: WIN 2X BACKPACK MOLO

I.S.M. Maysons

Interior

JETPAQ HOME COLLECTIE

hot news

Fashion

Fashionshoot: Gugguu & House of Jamie

en Saltwater Sandals

Fashion

Luisa et la Luna

De extra large breisels uit New York City

Fashion

fashionshoot Raspberry Republic

Twinning is winning