fashionshoot Gugguu

Comfort & Cool

Terwijl we met smart wachten op de eerste drops van SS18 hebben we nog een laatste fashionshoot van AW17 voor je in petto. Een fashionshoot met dat fijne merk uit Finland dat we oh-zo graag op de kaart zetten. Gewoon, omdat het zo fijn draagt & stoer uitziet.

De baggybroeken worden veel gedragen! En ook de hoodies zijn elk seizoen weer een succes. Daan draagt het opvallend graag. Ook in het voorjaar. Want deze hoodies kunnen ook gedragen worden als een “jasje” op zomerse dagen.

Overigens is de eerste drop van SS18 voor Bobo Choses en inmiddels is de datum bekend: 18 januari 2018.  Zet deze maar alvast in je agenda (of blijf Blender gewoon volgen want we houden jullie natuurlijk op de hoogte). Het lookbook heb ik al een maand geleden in mijn mailbox ontvangen, maar we mogen nog niets laten zien. Ik kan wel al verklappen dat het de bekende Bobo look heeft, waar ik zo van hou.

Maar nu terug naar Gugguu, het minimalistisch baby- en kids fashion brand waarbij stijlvol & comfort hand in hand gaan. Eco-vriendelijk, opvallende ritsen, grote zakken, asymetrische lijnen en contraterende kleuren. Dit merk heeft geen prints nodig om toch lekker op te vallen.

Duurzaam, kleur, stijl & comfort. Daan draagt de donkerpaarse baggybroek, de sweater en het hooded vest van Gugguu. De schoenen zijn van Timberland.

Meer zien? check dan de collectie op de website van Gugguu.

gu1 gu2 gu3 gu5 gu6 gu7 gu8 gu9 gu10 gu14 gu15 gu16

Advertenties

shop

Kinderwonderland

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

Carlijnq

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

Bling Sunday’s Best

shop

The Milk Minimalist

shop

Orange Mayonnaise

shop

Goodmorning Sunshine

VORIG ARTIKEL

fashionshoot raspberry republic

VOLGEND ARTIKEL

BOBO CHOSES SS18

Meer artikelen

Fashion

Caroline Bosmans

AW15 All about Birds

Fashion

mini rodini zomer 2017

isola bella

Fashion

LIttle Label SS17

Fashion

Tiny Cottons

a Tiny Sneak Peek

Interior

mushave: message Board

van Design Letters

Fashion

Child.ish SS18

WOW