Fashion Shoot Mini Rodini

Life is all rainbows and unicorns

Skip de Black & White trend. We gaan voor regenboogkleuren. Oftewel, life is all rainbows and unicorns. Het zijn de nieuwe posters van Just Bo die ons doen glimlachen. Deze regenboog print is zowel grafisch, kleurrijk als met een boodschap. Een lovely combi. Maar ook als je voor zwart/wit gaat heeft dit merk meerdere posters paraat. Check dan vooral ook het ijsje.

Het is Geraldine van Just Bo die, wat ons betreft, een fantastische stijl neerzet. We zijn dan ook enorm benieuwd als binnenkort de nieuwe fashion collectie Just Bo uitkomt. We zullen jullie ongetwijfeld op de hoogte houden.

Maar naast de fashion is er nu dus ook een selectie posters. Alles te vinden in de shop van dit multitalent Studio Bandit. Met onder andere een selectie Mini Rodini AW15. Het merk met de vele prints, en zoals bij velen is dit merk ook een favoriet bij ons en geldt voor ons de regel: Elk seizoen zeker (een) MR in de garderobe. Dit seizoen kunnen we niet om de tijger heen. In vele varianten, maar wij gingen voor de sweater. Al hebben we even getwijfeld tussen de pauw en de tijger. We deelden het op IG en jullie (41!) reacties waren fantastisch! Ook dat mag eens gezegd worden.

Maar hoe draag je een MR sweater? We combineerden hem met een I Dig Denim jeans, Dr. Martens Boots en een gebreide muts van Mouse in a House. Enjoy it, deze kleurrijke maar toch stoere jongenslook!

// JUST BO // MINI RODINI //

mini1 mini2 mini3 mini4 mini5 mini7 mini8 mini9 mini10 mini15

Advertenties

shop

Bling Sunday’s Best

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

shop

Carlijnq

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

shop

Kinderwonderland

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Gray Label

shop

ADORABLE KIDZZ

VORIG ARTIKEL

MINI RODINI 3rd drop

VOLGEND ARTIKEL

WEBSHOP SPOTLIGHT BAMBINI AMORE

Meer artikelen

Fashion

Maed For MINI SS18

FATA MORGANA

Fashion

FASHIONSHOOT MINI RODINI PRE-FALL COLLECTION AW16

BY BLOSSOMKIND

Fashion

QUINN + FOX

komt AW15 met een Fashionstatement

Fashion

BABY MUSTHAVES #2

GRAY LABEL MINIATURE COLLECTION

Fashion

GIVE AWAY: WIN 50 EURO SHOPTEGOED

i.s.m. Little Fine Feather

Fashion

Kidult & Co

Statementshirts