Fashion Shoot Gray Label

hoe combineer je de Salopette van Gray Label in de fijne kleur Nearly Black?

We hebben al een flink aantal fashionshoots gezien op Blender. En nog kan ik blij worden van het resultaat. Zoveel verschillende looks hebben we al laten zien. En deze..oh ja, deze is echt een schot in de roos, als je het ons vraagt.

Het Amsterdamse Label Gray Label met de coole stoffen & mooie basic items, lanceerde aan het begin van het seizoen een nieuwe kleur. Bijna zwart….Bijna! Het babypakje met dubbele knopen in deze kleur. Maar ook DE Salopette, (bagy)broekjes, jurkjes, vesten en shirts kun je – naast alle andere fijne kleuren – ook vinden in de nieuwe kleur Nearly Black.

Maar hoe combineer je de Salopette van Gray Label in de fijne kleur Nearly Black? Hoewel je met zo’n eyecatcher niet veel meer nodig hebt, slagen we er wel in de outfit verrassend te houden. Hoe? Met het pinguin shirt van Iglo + Indi (volgende week meer van dit Ijslandse merk). Pinguin? Hoewel hij een beetje verstopt zit achter de salopette, piept hij er toch nog even bovenuit, voor de oplettende kijker.

En wie zegt dat (Miss) Ruby Tuesday enkel voor meisjes is? De sjaal is van mij en ik shopte hem bij een van mijn favoriete winkels in Maastricht Nina’s Boutique. Maar de kids variant is echt ook zo cool voor jongens. We laten het zien.

Combineer het met de ice cream print van Just Bo en een Fermob Luxembourg in een vet coole groene kleur, voor een nazomers gevoel.

He wears: Saloppette Gray Label  //  Shirt Iglo + Indy   // Scarf Ruby Tuesday via Nina’s Boutique  (klik hier voor de kids variant) // Poster Ice Cream Just Bo

gray1 gray2 gray3 gray4gray6gray7gray8gray9gray10gray5 gray14gray12gray11

 

// GRAY LABEL //

 

Advertenties

shop

Gray Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

The Milk Minimalist

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Carlijnq

shop

Little Label

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

VORIG ARTIKEL

WEBSHOP SPOTLIGHT BAMBINI AMORE

VOLGEND ARTIKEL

De Handgehaakte mutsjes van Les Poudreuses

Meer artikelen

Fashion

FASHIONSHOOT BOBO CHOSES

Bobo meets Bobo

Fashion

TAO AND FRIENDS SS17

All kids are equal

Lifestyle

GIVE AWAY I.S.M MEET MISTER FRED

win 100 euro shoptegoed

Fashion

JETPAQ AW17

Het mysterie van het roze pantoffeldiertje

Fashion

mini rodini zomer 2017

isola bella

Fashion

Luisa et la Luna

De extra large breisels uit New York City