DE (SCHOOL)TASSEN VAN LITTLE FASHION ADDICT

De specialist in "Back to School" items

Terwijl in Noord-Nederland de scholen alweer zijn begonnen, hebben ze in Zuid nog bijna 2 weken schoolvakantie. In het midden van het land starten aanstaande maandag de scholen weer.

Een nieuw schooljaar betekent vaak ook een nieuwe schooltas. En ik begrijp als je voor de Mini Rodini rugzak gaat – inmiddels al overal uitverkocht!- of een stoere Bobo Choses tas shopt, maar er nog zoveel meer. Waar we vandaag een deel van laten zien.

Een van onze favorieten is Herschel. Dit stoere merk heeft naast de volwassenenlijn ook een kinderlijn en de rugzakken zijn stoer, handig en stevig. Vorig jaar ging Daan direct na de schoolvakantie voor het eerst naar school, met een rugzakje van Herschel. En hoewel ik toen dacht dat een nieuwe fase prima was omdat hij er aan toe was, ik toch enorm heb moeten wennen aan het nieuwe ritme. Nu niet alleen ochtendstress als ik naar mijn werk ging, maar alle dagen het ritme pakken van op tijd opstaan, douchen, aankleden, tandenpoetsen, boterhammen smeren en zorgen dat je voordat de schoolbel gaat in de klas bent.

Een nieuw schooljaar, een nieuwe tas…En had ik dit seizoen mijn oog laten vallen op de zwarte Fjallraven…overal uitverkocht. Maar de andere diepe herfstkleuren van dit merk zijn ook cool. Net als de felgekleurde exemplaren.

Maar wil je nou echt keus hebben in schooltassen, dan is een bezoek aan de 100% conceptstore Little Fashion Addict een must. Vele, vele modellen. Voor elk wat wils.

En heb je dan een (school)tas gevonden, shop je er gemakkelijk een pennenmapje en/of klapper bij.

Schoolbags  //  backpack  //   pencilcase  // other bags  // mappen

Tip: in de Blender Shopgids vind je onder Lifestyle, de categorie (school)bags. En voor het broodtrommeltje/drinkbeker kijk je bij eat & drink.

 

littlefashionaddict

Advertenties

shop

Gray Label

shop

Carlijnq

shop

Little Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Kinderwonderland

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Bling Sunday’s Best

shop

The Milk Minimalist

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

VORIG ARTIKEL

NUNUNU

VOLGEND ARTIKEL

Webshop spotlight Goodmorning Sunshine

Meer artikelen

Fashion

Iglo + Indi AW15

en de dieren uit het hoge Noorden

Lifestyle

BLENDER MUSTHAVE

De rugzak van Nununu

Fashion

kids on the moon aw16

sunset

Fashion

Caroline Bosmans

AW15 All about Birds

Fashion

FAshionshoot Menomekids, NUnunu

Saltwatersandals en Kindish

Lifestyle

HOW TO BE ORGANIC

Babyverzorging met natuurlijke ingredienten