De posters van Just Bo

Dat ze smaak hebben bij Just Bo wisten we al

Je weet toch waarom we Blender heten? Omdat we Fashion, Interior & Lifestyle mixen. En na veel, heel veel fashion de afgelopen tijd, is het nu weer de hoogste tijd voor een mooi interieur item.

Eentje waarvoor je niet het hele huis op stelten hoeft te zetten, je niet de behanger hoeft te bellen, we gaan het vandaag hebben over de posters van Just Bo.

En jullie weten als geen ander hoe leuk een poster de baby/kinderkamer kan boosten. Ja, ook wij wisselen graag van print voor een frisse look.

Just Bo ken je van de fashion. basic items met een verfijnde look, waardoor het woord basic niet meer op zijn plaats is. We kunnen dan ook niet wachten tot de nieuwe collectie uitkomt. Maar er is ook ander nieuws. En dat zijn dus de posters. Een serie prints voor de baby- en kinderkamer, maar mocht je ze op een andere plek willen hangen, dat kan ook!

Dat ze bij Just Bo smaak hebben, wisten we al, dus deze serie vinden wij dan ook ge-wel-dig. En er is keus in zwart/wit..een zachte pastel en een fijne regenboog print. De posters hebben een A3 formaat, maar als je het randje erafknipt passen ze ook in een (ikea) 30×40 lijst. Althans zo deden wij. Kan jij kiezen?

// Posters Just Bo //

rainbow unicorn _MG_5057 _MG_5061 (1) _MG_5071 (1) _MG_5145 (2) FOX MOON A3 jb black poster2 jb black poster3 MOUNTAINS GREEN A3 MOUNTAINS PINK

Advertenties

shop

Bling Sunday’s Best

shop

MEET MISTER FRED

shop

Kinderwonderland

shop

Carlijnq

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Orange Mayonnaise

shop

The Milk Minimalist

VORIG ARTIKEL

WEBSHOP SPOTLIGHT KINDERWONDERLAND

VOLGEND ARTIKEL

Loud Apparel

Meer artikelen

Fashion

Raspberry Republic

Orient Express

Fashion

Tough Cookie AW17

Moodswings

Fashion

SNEAK PEEK MINI RODINI

SS16 is for the Dreamers

Fashion

Fashionshoot met Gugguu

cuteness overload

Fashion

MONOCHROME TANKS

SPRING BASICS WE CAN'T LIVE WITHOUT, BY APRIL PERRY

Lifestyle

4 X POPPENHUIS

Toy hunt