COS I SAID SO

BEACH PLEASE

Wie van jullie verlangt er ook naar het strand?! Beach Please, de naam van de zomercolectie van Cos I Said so verwoord perfect wat we allemaal willen. En oh, wat een fijne collectie. Statementshirts, swimshorts, super coole sweaters (met patches!), UV 50+ shirtjes voor aan het strand (en in het water!) en een beach poncho. En dat alles afgestyled met een pet of een haarband.

Cos I Said is een Antwerp based label voor de kids van o tot 5 jaar. Opgericht in 2016, maakt dit merk een vliegende start. Bekend van de pakkende teksten (we love the statements) en de organic apparel.

Deze zomercollectoe voegt daar beachwear aan toe! “Sea you later”, “Rock the Boat”, “Aint no Wifey”, “The Wonder Years”,

En het Dire Straits-shirt “Money for Nothing and Chicks for free” tovert een grote glimlach op ons gezicht. Super cool de zomer instappen kan dus gemakkelijk!

De collectie staat sinds deze week online op de website van Cos I Said So. Of voor een overzicht van alle shops waar je dit merk ook vind kijk je hier. Have fun!

AYLA+headband+stripes i-3K28fGw-XL i-9bf74Lf-XL i-bt8X45M-XL i-gHwzVj2-XL i-hJtRsdr-XL i-HvFSmqK-XL i-kCsrPLT-XL i-KLF4rvV-XL i-MQpZQTN-XL i-wdtrQDQ-XL i-X86z7Hp-XL-2 PINEAPPLE+UV+TOP

Advertenties

shop

Little Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

Kinderwonderland

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Gray Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

The Milk Minimalist

shop

ADORABLE KIDZZ

VORIG ARTIKEL

YAY, SALE is on

VOLGEND ARTIKEL

FAshionshoot Blossomkind

Meer artikelen

Fashion

MINI RODINI AW15

SNEAK PEEK van een geweldige collectie met als Inspiratiebron India

Interior

Rafa Kids

best styling, Coolste meubels

Fashion

Motoreta

Salt, Sun, South

Fashion

COS I SAID SO

BEACH PLEASE

Fashion

BOBO CHOSES

SS16 Der Blaue Reiter

Fashion

Caroline Bosmans is out now

Save Animals, Eat People