COS I SAID SO

BEACH PLEASE

Wie van jullie verlangt er ook naar het strand?! Beach Please, de naam van de zomercolectie van Cos I Said so verwoord perfect wat we allemaal willen. En oh, wat een fijne collectie. Statementshirts, swimshorts, super coole sweaters (met patches!), UV 50+ shirtjes voor aan het strand (en in het water!) en een beach poncho. En dat alles afgestyled met een pet of een haarband.

Cos I Said is een Antwerp based label voor de kids van o tot 5 jaar. Opgericht in 2016, maakt dit merk een vliegende start. Bekend van de pakkende teksten (we love the statements) en de organic apparel.

Deze zomercollectoe voegt daar beachwear aan toe! “Sea you later”, “Rock the Boat”, “Aint no Wifey”, “The Wonder Years”,

En het Dire Straits-shirt “Money for Nothing and Chicks for free” tovert een grote glimlach op ons gezicht. Super cool de zomer instappen kan dus gemakkelijk!

De collectie staat sinds deze week online op de website van Cos I Said So. Of voor een overzicht van alle shops waar je dit merk ook vind kijk je hier. Have fun!

AYLA+headband+stripes i-3K28fGw-XL i-9bf74Lf-XL i-bt8X45M-XL i-gHwzVj2-XL i-hJtRsdr-XL i-HvFSmqK-XL i-kCsrPLT-XL i-KLF4rvV-XL i-MQpZQTN-XL i-wdtrQDQ-XL i-X86z7Hp-XL-2 PINEAPPLE+UV+TOP

Advertenties

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

MEET MISTER FRED

shop

The Milk Minimalist

shop

Gray Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Little Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

YAY, SALE is on

VOLGEND ARTIKEL

FAshionshoot Blossomkind

Meer artikelen

Fashion

When SALE IS ON

Fashion

Nixnut AW17

groen, breisels en zoveel meer

Fashion

BEAU LOVES

Masks, Ears & more

Fashion

fashionshoot nununu

Skull en yoga

Fashion

Miss Ruby Tuesday

AS if

Fashion

Caroline Bosmans