Cavalier

Een nieuw kids modemerk uit Singapore

WOW! is onze eerste gedachte. Bij het zien van dit nieuwe kids modemerk uit Singapore. Cavalier Vault weet wat kinderen willen en vertaalt dit naar een bijna surrealistische collectie. Met eigenzinnige details. Zoals de zakken in de vorm van een hand.

Ontwerper en eigenaar Angela en partner en echtgenoot Perry hebben een achtergrond in de reclame en media. En weten die ervaring goed om te zetten in een stijlvolle maar brutale collectie. Een eerste collectie die – as we speak – gelanceerd wordt.

En hoe weet dit Koreaanse koppel dat die zoon van mij altijd zijn t-shirt over zijn hoofd trekt en dan als een klein monstertje door het huis loopt. “Niet doen! Je shirt gaat er stuk van” hoeft niet meer met dit D shirt. Ja je ziet het goed! Maar wees gerust, je kunt het shirt ook “gewoon” dragen en dan ziet het er zo uit. Ook erg mooi. Net als de unisex baggypants met print op de knie, die mag hier ook zo de kast in.

Het klapstuk uit de zomercollectie is natuurlijk de Pasha Dress. Met de rode lippen en de tong. Lekker puh! Enkel voor echte hipsters. Maar ooh wat is ie gaaf.

De maten van Cavelier lopen van maat 2 jaar t/m 10 jaar. Maar heb je een kleintje, er is ook een vette knotted dress. Het goede nieuws is dat je niet helemaal naar Singapore hoeft om dit nieuwe merk te shoppen. Sinds deze week is het namelijk ook in NL verkrijgbaar. Waar? Hier!!

ff fffff f ffffffff bgf dd

 Klik hier om naar de collectie van Cavalier te gaan

Advertenties

shop

Gray Label

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

Little Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

The Milk Minimalist

shop

Goodmorning Sunshine

shop

MEET MISTER FRED

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

VORIG ARTIKEL

Mouse in a House

VOLGEND ARTIKEL

NUNUNU

Meer artikelen

Fashion

FASHIONSHOOT MINI RODINI

When Mini Rodini meets Bobo Choses

Fashion

SALE ALERT

alvast een leuk rijtje

Interior

MUSTHAVE: CUDDLE + KIND

1 knuffel = 10 maaltijden

Fashion

MINI RODINI Pre-spring 2018

memories from costa brava

Lifestyle

A BOY OR A GIRL

we weten het!

Interior

JETPAQ HOME COLLECTIE

hot news