Carlijnq SS18

LIfe is a Circus

Whoopwoop! Wat een lanceringen deze week. En daar mogen we nog een tof merk aan toevoegen want vandaag, 27 januari 2018 lanceert SS18 CarlijnQ. Hooggeëerd publiek! Dames en Heren. Vandaag presenteren we u de nieuwste show van het jaar van CarlijnQ.  Alsof je met de kids in de circustent zit, en de show op het punt staat te beginnen. Een show met poedels die door hoepels springen, sterke mannen met gewichten en zeeleeuwen die zelfs ballen kunnen laten balanceren op hun neus.

Hooggeëerd publiek! Vandaag laten we jullie de eerste beelden zien van de lente/zomercollectie 2018 CarlijnQ, die vandaag dus lanceert. De collectie draagt de naam “Life is a Circus” en dat zie je vet terug in de collectie. Niet alleen de diagonale strepen en de ruiten verwijzen naar het circus, ook de prints zijn een toffe verwijzing naar het thema. En zijn de prints niet hysterisch goed?

Zoals we dit merk kennen zien we veel zwart/wit aangevuld met kleur. Zachte kleuren om het voorjaar in te luiden. En als de zomer straks komt, kun je ook beachwear dragen van dit merk.

25 Januari 2018 ligt (de eerste drop) SS18 CarlijnQ in de (online) winkels. CarlijnQ SS18 vind je natuurlijk op de website van CarlijnQ, maar ook in de shop bij Adorable Kidzz en Goodmorning Sunshine.

 

CarlijnQ_SS18_lifestyle_1CarlijnQ_SS18_lifestyle_2 CarlijnQ_SS18_lifestyle_3 CarlijnQ_SS18_lifestyle_5 CarlijnQ_SS18_lifestyle_6 CarlijnQ_SS18_lifestyle_7 CarlijnQ_SS18_lifestyle_8 CarlijnQ_SS18_lifestyle_9 CarlijnQ_SS18_lifestyle_10 CarlijnQ_SS18_lifestyle_11 CarlijnQ_SS18_lifestyle_12 CarlijnQ_SS18_lifestyle_13 CarlijnQ_SS18_lifestyle_14

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Orange Mayonnaise

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Bling Sunday’s Best

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

Gray Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

The Milk Minimalist

shop

Little Label

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

Tiny Cottons SS18

VOLGEND ARTIKEL

MINI RODINI SS18

Meer artikelen

Fashion

TAO AND FRIENDS SS17

All kids are equal

Fashion

GRAY LABEL AW16

EEn land van woest rood zand

Interior

GIVE AWAY: WIN EEN FERM LIVING LAMP

i.s.m. Kids With Flair

Interior

MUSTHAVE: HOUTEN SPEELGOED

uit Denemarken

Fashion

De 10 Tofste Items

van Little legends

Fashion, Interior

FLORENCE AND THE BOYS

EEN WEBSHOPSPOTLIGHT + EEN POP UP EVENT