WEBSHOP SPOTLIGHT

The Milk Minimalist

Heb je het al gehoord? We hebben een online kidsstore geopend. Whoop Whoop!

Na 5 jaar in bloggersland had ik zin in een nieuwe stap. Niet dat ik het bloggen niet meer leuk vond (of vindt). Integendeel! Heb er nog steeds super veel lol in. Blender blijft ook gewoon bestaan hoor. Maar geheel organisch kwam er toch deze nieuwe stap. En nu zijn we dus live.

Een online kids conceptstore geïnspireerd op Slow Living met kids. “Because We Believe in The Art of Simple Living with kids.”

Zodra je kinderen krijgt, sluipen  er zo langzamerhand ook heel wat spullen je huis binnen. Meestal niet in de beste kleuren en materialen.Niet dat we zelf zoveel kochten, maar op de een of andere manier komen mensen altijd met spullen aanzetten. We waren het zat! En begonnen een tijd geleden al met het ontspullen van ons huis. Een never ending mission, zullen we maar zeggen.

Een logische stap dus om een online kidsstore te openen, geïnspireerd op het minimalisme, THE MILK MINIMALIST. Omdat we geloven dat juist het hebben van minder maar goede spullen de ontwikkeling stimuleert. Het is vooral ook zo prettig voor je leefomgeving. Dus selecteerden we producten in de interior-  en lifestyle sector waarbij simple, ethical, organic en natural een hoofdrol spelen. En voegden er een kleine toef fashion aan toe in de vorm van bloomers en maillots.

Bekende merken zoals Olli Ella, Minois en Fiona Walker England. Maar ook kleinere merken, waarvan wij de enige retailers zijn in Nederland zoals het Scandinavische Leo Leo en het Spaande Aleta-Kids.

Zoveel moois, kijk je mee? Een van mijn favorieten? De large swaddles met matching bloomers van het prachtige Poudre Organic in nog eens 5 hele mooie herfst/winter 2018 kleuren.

The Milk Minimalist.

aleta-kids-anchovy-4-swimming IMG_20180303_182210_900 l6 (1) lion-felt-animal-wall-head-mini-2 m-soft-cream aleta-kids-boat-lacing-toy-playing-2Productfotos-The-Milk-Minimalist24 (1)tight-with-bracec-chocolate

Meer zien? Kijk dan op de site van The Milk Minimalist.

Wil je The Milk Minimalist blijven volgen? Je vind ons hier op Instagram.

PS: Op instagram hebben we een Give Away openstaan. Leuk als je meedoet! Want meedoen kan nog tot 26 augustus 2018.

 

Advertenties

shop

Gray Label

shop

Little Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

shop

Kinderwonderland

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Goodmorning Sunshine

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Carlijnq

VORIG ARTIKEL

HOUSE OF JAMIE AW18

VOLGEND ARTIKEL

Fashionshoot House of Jamie AW18

Meer artikelen

Fashion

JETPAQ AW16

komt dat zien

Fashion

FASHIONSHOOT MINI RODINI PRE-FALL COLLECTION AW16

BY BLOSSOMKIND

Fashion

fashionshoot gugguu

Twinning in felle kleuren

Fashion

fashionshoot Kids On the Moon

Een echte jongenslook

Fashion

FASHIONSHOOT LION OF LEISURE

DEEL 2

Fashion

FASHIONSHOOT MET NUNUNU

En de Dark Ninja Look