BOBO CHOSES SS18

Neverending Summer

Hier heb ik op gewacht! De lancering van de (eerste drop) SS18 Bobo Choses. En dus start  vandaag officieel de lente en wel precies om 11u. Ondertussen is het koud en guur buiten, maar dat deert ons niet. Want wat ons te wachten staat is een “Neverending Summer”. En laat ik daar nou zo naar verlangen.

De lente/zomercollectie 2018 heeft de sfeer van Bobo waar ik zo gek op ben. Of het nu gaat om de lange kousen in zomers pink met bananeprint, de lange rokken in zomers geel, de onesies en zomerjurken, de gebreide bloomers of de vintagelook truitjes met zon print. O wat gaan we dit weer heerlijk dragen.

SS18 Bobo Choses Neverending Summer is geinspireerd op Jane Goodall. De vrouw die we ongetwijfeld allemaal kennen. Ze ging naar Afrika om de Chimpansee te bestuderen. Een prachtige liefde tussen mens en dier. Een schat aan kennis dat ons doet beseffen dat de natuur fragiel is en dat we goed met moeder aarde moeten omgaan. Fijn te melden dat 60% van de SS18 collectie gemaakt is van biologisch katoen.

De collectie bevat dan ook leuke prints die verwijzen naar Jane, de Chimpansee en het Afkrikaanse landschap. Nu alleen nog onze favorieten uitzoeken?

Bobo Choses in stores:  o.a. bij via deze link

BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -01 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -08 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -10 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -11 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -12 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -13 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -15 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -19 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -20 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -22 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -23 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -25 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -26 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -27 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -34 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -35 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -37 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -38BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -32 BOBO CHOSES-SS18 CAMPAIGN -33

Advertenties

shop

NEW: HYGGE CONCEPT

shop

Orange Mayonnaise

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

BON BON BLEU

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Gray Label

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

SAMA SAMA SHOP

shop

Little Legends

VORIG ARTIKEL

fashionshoot Gugguu

VOLGEND ARTIKEL

SS18 NUNUNU

Meer artikelen

Lifestyle

4 x Boeken

Toy Hunt

Lifestyle

NIEUWE ITEMS VAN DESIGN LETTERS

stuk voor stuk Blender Musthaves

Fashion

fASHIONSHOOT JETPAQ

Twinning met jetpaq

Fashion

MINGO KIDS AW16

YEAR ROUND & UNISEX

Fashion, Interior

FASHIONSHOOT LIttle Babe Designs

Cam Cam Copenhagen, Bobo Choses & more

Fashion

MINI RODINI AW15

SNEAK PEEK van een geweldige collectie met als Inspiratiebron India