Blendershoot: Gugguu & Plan Toys

Met de feestdagen ontvingen we een kado van Plan Toys? Ken je dit merk, bekend van het houten speelgoed? Ongetwijfeld heb je dit zeker ergens gezien of wellicht wel in huis. Wist je dat dit merk uitsluitend werkt met Rubberhout? Dat wist ik ook niet, maar las het en vond het wel tof om dat even te vermelden.

We maakten het pakketje open en het bleek een Trekspeeltje te zijn met 3 autootjes.  Beau van 1 en Daan van 7 vonden het beide meteen leuk. Beau houdt ervan om met speeltjes aan een touw te lopen. En Daan ontdekte dat er vele verschillende constructies gebouwd konden worden met de 3 afzonderlijke autootjes. Dat stond aangeduid op de doos, dus die werd er bijgehaald ter inspiratie. We laten hier een paar mogelijkheden zien, maar er kan echt nog veel meer mee.

Het speeltje is natuurlijk voor Beau , maar zij maakt nog geen constructies. Nee ze gooit het voornamelijk door elkaar. Ze vind het in elk geval een leuk speeltje en maakt er zelfs “Vroem, vroem” geluidjes bij.

En dan even over de kleding. Yeah! Beau draagt haar eerste jumpsuit. Hoe “cute” is dat. Haar eerste en er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen, want wat een heerlijk kledingstuk is dat voor meisjes. Deze is van Het Finse Gugguu uit de AW17 collectie. Maar de SS18 collectie van dit merk is onlangs gelanceerd en natuurlijk heb ik het lookbook al ingezien. Je raad het al, de jumpsuit komt deze zomer terug in een 7 -tal  kleuren.  Niet alleen in deze variant, maar ook in een zomerse variant met spaghettibandjes. En er komt een variant met korte pijpjes. Laat de zomer maar beginnen.

Maar nu eerst die leuke foto’s:

Beau draagt Gugguu Jumpsuit

Beau speelt met het  Plan Toys Trekspeeltje Draaiende wagens

Meer PlanToys via Blabloom 

En dit zijn mijn favorieten: Houten Karretje en het Tafeltje met Stoeltje. Maar tussen de 222(!) items van dit merk vind je ook genoeg klein speelgoed zoals deze leuke badspeeltjes waaronder de Walrus.

plan1 plan2 plan3 plan4 plan5 plan6 plan7 plan9 plan10 plan11 plan12 plan14 plan15 plan16

Advertenties

shop

Kinderwonderland

shop

Gray Label

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

The Milk Minimalist

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

MEET MISTER FRED

shop

Carlijnq

shop

Little Label

shop

Orange Mayonnaise

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Bling Sunday’s Best

VORIG ARTIKEL

MINI RODINI SS18

VOLGEND ARTIKEL

Gray Label SS18

Meer artikelen

Lifestyle

Musthave: Nurture

Moederdag tip

Fashion

ARCH & LINE

een sophisticated dandy look maar dan wel uberhip

Fashion

By BAR

For Girls & MOMS

Interior

BLENDER MUSTHAVE

Mountains Blanket

Interior

RAFA KIDS

Heeft een nieuw familielid

Fashion, Interior

Fashion Shoot Mini Rodini

Life is all rainbows and unicorns